Je k něčemu tento zesilovač
Moderátor: Moderátoři
- weed_smoker
Aspoň si je konečně pořádně poslechnu a na vlastní kůži přesvědčím, jestli jsou oprávněně tak pomlouvané nebo i k něčemu jsou. Vlastně jsem se dostal do zajímavé situace - momentálně jich mám přesně akorát, tedy by se ještě nějaký kousek, nebo i díl, hodil. A to jsem chtěl jeden předělat na tester trandů - to padá, ještě že jsem to neudělal - teď by mi jeden kus chyběl
To mi připomnělo, že někde tu mám desku s několika MAA503, končí to MBA810, která budí trafák - nevím z čeho to je, ale dost možná za tím tráfkem mohly být dvě KD503...
Tedy ten tester bych mohl spáchat z toho.
MíraSt ví, jak podráždit duši mou, viz ta fotka flašek
Po vypnutí už to znovu zapnout nešlo. Proud nenaskočil ani při přežhavení. Už je to ale spousta, spousta let, bylo to asi někdy kolem plyšáku, možná chvíli po...
Edit: Nezaručuju, že ty světýlka byly opravdu z mřížek, klidně mohly vzniknout i jinak. Po rozebrání byly první a druhá mřížka roztavené. Zůstaly jen rámky se zbytky natavených drátků.
A co je potom AUC2010? Stojan jako kráva, v němž běhá jediná 635ka?
Z dostupných návodů by se jeden pos... Překopčené z typu na typ, čímž tam vzniká spousta chyb a neúplných informací.