Tesla TV

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
toman

Tesla TV

#1 Příspěvek od toman »

Prosim o radu ,nema někdo schematko na- Tesla -TVM 375TM ?.Je proražená pojistka T1,6A za ní je odpor 40ohm -po odpájní čené kostky(3vývody-nevím oč de) je připojena na demagnet.smyčku ,se odpor xkrát zvedne-Mylím že je KO .předem Díky za radu.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Pokud nevíš, co je ta černá kostka se třemi vývody, tak to se radši ani nepokoušej o opravu.
toman

#3 Příspěvek od toman »

Já bych to přece jen zkusil :lol: JE pod označením T100
ivosek262

#4 Příspěvek od ivosek262 »

ta cerna kostka s 3 vyvody a pripojena na demagnetiz. civku je POZISTOR..
Robosand

#5 Příspěvek od Robosand »

Skús vytiahnuť schému od akéhokoľvek TVP a zistíš, čo je tá "čierna kocka" Neviem, aké máš skúsenosti s opravami, ale pozor, ide o sieťovú časť!
Robo...
toman

#6 Příspěvek od toman »

Kde to pánové objednáváte nemohu to nikde najít :cry: všechny možné pozistory tu jsou ale T100 ne
toman

#7 Příspěvek od toman »

Tak to vypadá že je opravdu vadný ten pozistor,měl jsem doma rozmláceného oravana a zkusil jsem pozistor z tama,místo pojistky žárovku a rozběhlo se to.Teď ale mám strach jestli to tak můžu nechat aby se něco nestalo co to udělá časem :lol:
toman

#8 Příspěvek od toman »

Jezevec-Tak vidíš, trochu vaší pomoci a selského rozumu a zázraky se dějí :D :D
ivosek262

#9 Příspěvek od ivosek262 »

spravne by tam mel byt pozistor takovy jaky tam ma byt !!! a NE!! hodci jaky tohle uz jsem kdysi taky resil a delalo to paskutu kdyz tam byl jiny nez mel byt !!
Robosand

#10 Příspěvek od Robosand »

TVP bude funkčný aj bez pozistora, akurát sa Ti po čase narušia farby - po zmagnetizovaní obrazovky. Pokiaľ Ti pozistor z Oravanu nevyhodí poistku, môžeš ho tam dočasne nechať...
Robo...
Robosand

#11 Příspěvek od Robosand »

ivosek262 píše:spravne by tam mel byt pozistor takovy jaky tam ma byt !!! a NE!! hodci jaky tohle uz jsem kdysi taky resil a delalo to paskutu kdyz tam byl jiny nez mel byt !!

... s týmto príspevkom samozrejme súhlasím.
Robo...
toman

#12 Příspěvek od toman »

Robosand-jak to myslíš dočasně ?? já ho tam musím nechat ,ten pozistor se nedá sehnat. dík za radu.Jo a mám tu ještě tu pojistku je to ta válečková T1,6A /250vdo plošňáku- Já tam dám obyč.třeba trubičkovou pomalou ne???může být??
toman

#14 Příspěvek od toman »

A kolik mne bude stát dobírka ze Slovenska??aby to stálo za to. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“