p32 píše:Není to o tom, kolik jich děláš, ale o tom, kolik se jich sere.
Dva protiklady v jednej vete, to koľko ich robíš - práve z tohoto máš prehľad a osobné skúsenosti, čiže z toho si vypočítaš koľko sa ich "serie" ako píšeš.
Keď sme u Samšunta dnes mi dorazil jeden 55" (skoro nový len trojročný). V displeji boli zabudované mušky (také tie vinné mušky, pozná každý, môžem nafotiť, ak bude treba). TV došiel s tým že spodná časť obrazu je tmavšia (vieme prečo nebudem rozpisovať). Takže konzultácia so zákazníkom ohladom ceny podsvietenia a hneď som sa ho spýtal či TV bol opravovaný - on áno jasné v záruke po roku a pol - prišiel technik - vymenil displej. Táto "oprava" vydržala rok a podsvit zase nejde a čom je pointa ? V tom že mu dali repasovaný ktovie z čoho poskladaný displej (s muškami) čo vydržalo rok, takže záruka na TV skončila. Podotýkam že sa jedná o TV ktorý stál vtedy (tri roky do zadu) 1000 € a Samsung Vám bežne dodá diel ktorý deklaruje ako nový ale nieje nový, je to ich bežná praktika, párkrát som sa s týmto stretol u základných dosiek čo mali byť akoby nové ale neboli. Takže za mňa Samsung - už viac nie a hlavne kôli ich praktikám.