Další čínský ksindl

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
lesana87

#61 Příspěvek od lesana87 »

Pořád tu zmiňujete kvalitu, všude se píše, že CE není o kvalitě výrobku.
BOBOBO

#62 Příspěvek od BOBOBO »

NENÍ . CE je o stejné kvalitě-jakosti , pozor s tímto termínem se žonglovalo , jako je schválený vzor .
sinclair

#63 Příspěvek od sinclair »

Čísla a všecky ty eurobolševický voloviny, si klidně může číňan odpustit, nebo vymyslet.
Mně bude bohatě stačit, když bude jeho výrobek kvalitní, bezpečný a jeho vlastnosti budou odpovídat tomu, co uvádí v DS, či v papírech.
Pokud tomu tak bude, tak ať si na štítky místo CE klidně tiskne <->.

Zatím to ale vypadá tak, že to natištěné CE je akorát univerzální kouřová clona na rejžákovy podvody a ojebávky.
Naposledy upravil(a) sinclair dne 17 kvě 2020, 18:09, celkem upraveno 1 x.
BOBOBO

#64 Příspěvek od BOBOBO »

Ty seš vopravdu zabejčenec zabejčenej . On vyrobí to , co od něj obchodník požaduje .
BOBOBO

#65 Příspěvek od BOBOBO »

Proto je Prohlášení o shodě -se schváleným typem .
sinclair

#66 Příspěvek od sinclair »

A proto jsem už kus jinde napsal, že je lepší hodnotnější věci nakupovat v Německu či Rakousku.
Jejich obchodníci si k zákazníkům zdaleka nedovolí tolik, co naši rychlomilionáři k nám.
A když je Prohlášení o shodě zfalšovaný a žádná shoda se vzorem, nebo harmonizovanou normou neexistuje, tak co?
Naposledy upravil(a) sinclair dne 17 kvě 2020, 18:13, celkem upraveno 1 x.
BOBOBO

#67 Příspěvek od BOBOBO »

Tak už se jednou provždy vy ser na číňana . Zku rvenej je ten náš obchodník .
AZK401

#68 Příspěvek od AZK401 »

On ten "náš" obchodník už je taky klidně Číňan. Nebo Tvrdík. Nebo Mynář s Nejedlým :D
sinclair

#69 Příspěvek od sinclair »

Bořku, aby ten náš kurvený obchodník mohl ten šmejd nakoupit, tak mu ho "někdo" napřed musí nabídnout, nemyslíš?
BOBOBO

#70 Příspěvek od BOBOBO »

Ty ses úplně zbláznil ?? Celý kapitalizmus stojí přece na obráceném !! Ty jsi zůstal v minulém režimu . Nabídka vznikne po poptávce !
sinclair

#71 Příspěvek od sinclair »

Snažím se třeba dobrat toho, proč mi plzeňský GES jako BC550 nabízí šmejd, šmejd, anebo šmejd?
Ano, po krátkých a trpkých zkušenostech s Fairchildem v Aldaxu, považuju Fairchild už za stejný šmejd, jako CDIL či ISC.
Ale jistě, dalo by se široce diskutovat o tom, komu zůstala zaražená hlava hluboko v bolševický prdeli.
Naposledy upravil(a) sinclair dne 17 kvě 2020, 18:38, celkem upraveno 1 x.
BOBOBO

#72 Příspěvek od BOBOBO »

Mimo Kuby a snad Venezuely stojí celý ostatní svět na levně koupit , draze prodat . Asi by jsi měl vrátit školné . Nechápu , jak můžeš nyní žít . Tedy takto může smýšlet jedině důchodce . To nemyslím pejorativně , ale tím , že neví , která bije .
BOBOBO

#73 Příspěvek od BOBOBO »

Jsem přesvědčen , ža na celém světě dnes není elektronického zařízení bez chinských dílů .
AZK401

#74 Příspěvek od AZK401 »

Není to tak dlouho, co Američani zjistili, že mají ve strategických interkontinentálních střelách aušusové IO - z Číny. Jednalo se o použité a na vyšší model přeznačené OZ. Dodavatel, prověřená americká firma byl vybrán podle předpisů "na cenu" a nikdo už neprověřil, odkud to bere. Tož tak.
sinclair

#75 Příspěvek od sinclair »

Tak hele, ty chinskej díle.
Já nechci nic než to, aby kdekoliv vyrobený díl či výrobek odpovídal tomu, co o něm píšou v datasheetu.
Pro mě za mě, ať je vyrobenej třeba v Čečně, mně je to šumafuk stejně tak, jako mi nevadí, že ONS dělá v Mexiku.
Až bude třeba ISC v datasheetu k 2N3773 psát, že může mít Iceo až 1mA, tak budu vědět, na čem jsem a nekoupím.
Mně se jedná o to, že v současnosti už ani nedostávám na výběr mezi šmejdem a kvalitou, třebaže jsem ochoten za kvalitu zaplatit mnohem víc.
Prostě není na výběr - jako v tom GESu, tedy u ryze českého obchodníka, už dávno není BC550 třeba od Philips/NXP.
Jinde jsou a tam i chodím. Úplně každý tu možnost nemá, míň zkušení šmejd považují za běžný, pak jsou zklamaní.
Šmejd, číňanem potištěný fontem/barvou Philipsu a zapouzdřený v přibližně stejném pouzdře, neberu jako výběr, ale jako podvod.
No ano, je to se mnou zbytečný. Já vím.
Naposledy upravil(a) sinclair dne 17 kvě 2020, 19:07, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“