díra v bubnu
Moderátor: Moderátoři
- radioelectrum
díra v bubnu
Tenkrát jsem to opravil tak že jsem tu díru přeplátoval zvenku kusem plastové destičky (možná i kusem plechu to už si přesně nepamatuju). Tu záplatu jsem nalepil na vrstvu silikonu a poté jsem ji ještě přišrouboval samořeznými šrouby vhodné délky do materiálu té plastové vany. Potom jsem už od majitelky neslyšel že by to tam teklo. Nevím už přesně jak dlouho to tak vydželo ale ta pračka po nějakém čase byla vyřazena kvůli jiné závadě. Sice taková prasácká oprava, ale fungovalo to.
- tatramacek
Ted jsem jednu obdobnou spravoval a místo čepů jsem musel použít šroub a zajišťovací matku. Při odstřeďování čepy mlátí, udělají díru v uložení a nakonec provedou takovouhle věc. Myslím, ze nejsi první, ani poslední. Neopravoval bych, anebo pokud ano, sehnal bych na SD druhou sadu bubnu a nádrže.
Zpredu plnenej najviac chutia ponožky.
https://youtu.be/amT6ehwLwyo
- radioelectrum
- serviceman
Hrebiky jsem vytahal (drzely v dirach bubnu za hlavicky), okraje der srovnal kladivem aby netrhaly pradlo a pod pracku hodil pro jistotu snimac vytopeni. Moc jsem tomu nedaval, ale pracka kupodivu jede snad uz 3 roky bez problemu.