Nabijanie DELL D810
Moderátor: Moderátoři
fofino píše:LEnze ono sa to nepusti vubec.Vypada to ze ten treti pin spina nejake obvody napajania???cez ten max 1987(ktory nejde najst nie je v ponuke firmy MAXIM.
Ten notebook šiel kym sa nevybila bateria.Potom mi šlohli nabijacku.odvtedy je tma.Pripojim 19V adapter a je tma.
Neviem ci by to mohlo ist na adapter bez zapojenia DC pinu3 ale vypada to ze NE. ZEBY NECO ODISLO??? Kruci paradny notebook a nic s toho.Asi ho budem muset predat na sucastky.
Ja Jsem D810 pripojil na zdroj z meho Sony - jen jsem prehodil konektor a notebook normalne jel. Mozna ze budes mit botu jeste nekde jinde...
Pri statru po nacteni RAM, HDD... napsal, ze je pozity nestandardni zdroj a proto nebude dobijet baterku. Pak se normalne rozjel a vklidu jsem ho komplet preinstaloval
CHLAPCISKA TAK UZ MI TO FACHA. DELL810 je ŽIVY .Kruci ja mam radost jako blazen.
Dik všetkym ktory prispeli a poradili navrhmi napadmi.
Diky Cust tak som to rozkuchal a nebol dotlačený konektor z malej dps na ktorej je vypinač.(lenže ono to posledne šlo a nikdo to nekuchal) je to možné -hanba na 100 ROKOV)
človek si občas jednoduche veci komplikuje,a sam ich robí zložitými.
ach jo.
i kdyz uz je to dyl a nejsem si jisty...
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy