Stolný PC HP neznámý typ.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
------------------------
Teraz je mi to po vasom ozrejmeni xsc,Hubert,matahari uz jasne.dik Nechcel som to dalej natahovat,tak sa vam podakujem tu.Tie desiatky su suprove.Akuart to zadavanie na zac.PIN ma sere.
OEM je skutečně vázaná na desku, jakmile to tam nainstaluješ, zadáš SN a pustíš to na net, tak se to zaregistruje u MS a při příští instalaci na tu samou desku si to SN už zjistí samo. A zas naopak oficiálně už nejde přenést to SN na jinou desku, i když přes MS konto postup existuje.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Minulý týden jsem vyhrabal z elektra malý a šikovný notes acer, na to jsem nainstaloval desítky, leč jsem neměl číslo. No a světe div se, dal jsem tam to z bedny HP (již dříve použité) a šup, aktivováno. Jiná značka, jiná deska...
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
xsc píše:To je dané metodou přechodu z Win7 na Win10. V podstatě se i z OEM verze Win7 stala krabicovka. S instalačkou přímo Win10 by to nešlo.
Šlo v obou případech o čistou instalaci desítek, sedmičky jako takové v tom roli nehrály. Jen jejich číslo z bedny.
- tiktak1953
- tiktak1953
,,,,,,,,,,,,,
Lenze robim dalsi PC ,kde budem instalovat znovu Win 10 ISO .Takze otazka znie,mozem na tento z prveho PC HP vytvoreny učet Google ziadat novy ProduktKey pre druhy PC NTB Aspire co idem instalovat novy OS win10,alebo musim najprv nainstalovat na NTB win10 až z neho ziadat,kupit novy PKey?
Uz mam tych uctov,registracii viac nez dost,nechcel by zakladat dalsi novy ucet do Goole.dik
- tiktak1953
Ked sme do PC HP zadali pri kupe z USA PKey moj mail na gmail ,tak ho nerespektovali,a ziadali vytvorit novy ucet na Google!Co sme vytvorili,a potom uz nebol problem!Tak asi to bolo forbi.dik
Takze forbi,to len ta stranka kde bol ten PKey ziadala vytvorit ucet na Google,lebo moj mail co mam v gamil.com nerespektorovali.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Neřeším stoprocentní právní čistotu takovýho přeprodávání licencí, ale osobně bych se toho, zvlášť pro domácího uživatele, nebál.
- tiktak1953