Co s váma v posledku vykejvalo?
Moderátor: Moderátoři
Co s váma v posledku vykejvalo?
Nakonec tam skončil BTA216/600 s nastavenýma nohama, aby šel ohnout, protože je asi o polovičku větší než původní, do škatulky se naštěstí vešel ...
A kutilmile - nelituju tě
O těch objímkách jsem někde na fóru psal.
Tenhlefoxrider píše:... jen taková technická otázka - proč taky tady není ve výběru "blijící smajlík"?
Samostatnej blijící ksichtík tady v minulosti bejval taky, ale nevím při jaký příležitosti byl někým s přístupem ke zdrojákům fóra eliminovanej ...
2@pikofarad: - jenže tohle nemáš na pantografovým rameni s vyvažovacíma pružinama, s poloreflektorovým stínidlem, nenatočíš si ho podle potřeby ve 3 osách nezávisle na sobě a dálkovej ovladač se zákonitě vyšťaví nebo zašantročí v momentě, kdy ho nejvíc potřebuješ.
A kutilmile - nelituju tě
Pikofarad píše:Kdo dnes svítí klasickou žárovkou?Jedině akcionář čezu.Za 200kč na aukru zakoupeno svítidlo LED, stropní panel 33x33cm,dá se nastavit dálkáčem jas,teplota,barva....
Potom sa tu riesi, ze si to po vypnuti vypinacom nepamata nastavenie, ci nahrada strateneho DO. A po dvoch rokoch odide nejaka LED a prestane to svietit - takze vyhodit a mozes vrtat nove diery na ine "ekologicke" svietidlo.
Vzal jsem si to domů, rozebral a když na mě vykouklo toto, tak jsem to zase zakrytoval a odnesl zpět...
Já myslel, že dneska už používají klasický žárovky jenom reakcionáři...?
Ve skladu mám ještě pořád pár desítek značkových 60 a 100W žárovek (Osram, Philips) a už jsem přemýšlel, že to vyhážu. Sám bych to už nedal nikam. Hlavně ne do lampičky, kde se o žárovku dá tak pěkně spálit.