AKAI CT - 1407 DT
Moderátor: Moderátoři
-
Drimel
AKAI CT - 1407 DT
Čím se dá seřídit obraz,nemám schéma a vrtat s každým trimrem by určitě nebylo rozumné.Díky za radu.
-
Drimel
Drimel píše:Tak jsem se teprve včera dostal k tomu televizoru a změřil napětí na tom elytu 100M/160V a je tam 110V.U programu např.ČT 1 je horní hrana jedničky zároveň s viditelnou hranou obrazovky.Obraz je tedy asi o centimetr natažený.
Nejsem si jist zda u téhle má být +105V nebo +110V. Zkusil bych nastavit zdrojovým trimrem na 105V. Jinak se ten rozměr se dá upravit nastavením trimru vertikálu.
Killroy
Killroy píše:Drimel píše:Tak jsem se teprve včera dostal k tomu televizoru a změřil napětí na tom elytu 100M/160V a je tam 110V.U programu např.ČT 1 je horní hrana jedničky zároveň s viditelnou hranou obrazovky.Obraz je tedy asi o centimetr natažený.
Nejsem si jist zda u téhle má být +105V nebo +110V. Zkusil bych nastavit zdrojovým trimrem na 105V. Jinak se ten rozměr se dá upravit nastavením trimru vertikálu.
Killroy
Řek bych,že tam má být 115V.
-
Drimel
Drimel píše:Kluc,díky za rady.Obraz jsem zkorigoval tím trimrem a je to dobré.
Uvidíme jak dlouho to vydrží.
Dávám tomu tak dva roky, než znovu odejdou elyty. Dneska jsem tu měl dvě LCE 3366 s vadným zdrojem, někdo tam dal 10M/250V 105st C a byl také bez kapacity. Na jedné stačilo vyměnit elyty, na druhé C + vertikál