Česká Spořitelna boduje
Moderátor: Moderátoři
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Tak já asi budu ten rýpal.kejki píše:Příklad u KB - otravuje mě limit plateb, v internetovém bankovnictví to nejde, můžete mi tam nastavit 100 tis. místo 10, ať neplatím DPH jako blbec na víckrát? Ano, vyjedu papíry...
Mám zvednutý limit na osobním účtu, na spořícím účtu, ale DPH jsem zase platil po 10 tis.
Pro rýpaly - šlo to v mobilu, ale k tomu jsem se ještě nedohrabal a nemám to v plánu.
Protože mám účty u KB, tak vím že v internetovém bankovnictví MojeBanka jde zvednout limit plateb stejně jako na mobilu v Mobilní bance. Jde to jak u osobního účtu, tak u podnikatelského. Zvýšení limitu je ale dočasné. U KB je to tak, že na pobočce si sjednáte základní limit a ten můžete v MojíBance nebo Mobilní bance dočasně zvýšit. Platnost navýšení limitu je možné nastavit. Jestli je nějaký horní limit zvýšení nevím.
Mně u komerčky vadí jiná věc. Na mém mobilu SONY Xperia 10V trpí jejich KB Klíč a Mobilní banka nějakou chybou, která způsobuje, že mi skoro pokaždé při používání začne vyskakovat oznámení o tom, že aplikace nereaguje, s možností počkat, nebo zavřít aplikaci. Když klepnu na počkat, tak se to oznámení zhruba za 5 sec. objeví znova a tak pořád dokola. Přitom aplikace jinak normálně funguje.