Jste rychlí , ještě jsem to nerozšrouboval , tak nevím , co tam bastlíř , nejspíše Veverka , ponechal , či dodělal .
Má to pěkný děrovaný vyrobený záda , to jsem nedával , bylo by hned jasno . Sám jsem kdysi generálkoval Bernau i Nauen , to hrálo supr na VKV . Veliká bedna , supr repráky ...
Takže vše je jinak . Nezdálo se mi ta nemožnost přepnutí rozsahů . Bližší zkoumání každý knoflík je trojitý , rpzteč přepínače a poťáků upravena dle skla , hned za zadní deskou trůní asi EBL21 , na zadní desku jsem se hned nedostal . Jestli tam vůbec je . Je tam laminátová deska se zdířkami . Takže další vodítko trojité ovladače a EBL21 ....
Vytvořil linkové radio ....
Momentálně není další čas . Odšrouboval jsem zadek , ale ta zadní stěna to drží pohromadě , no truhlář to nebyl . Je fakt , že před odhadnu 40 lety tolik možností nebylo . Ještě v prostoru mezifrekvencí za zadní podstěnou vykukuje trafo? tak 150W . Proto je to zvláště hmotné . Bohužel se ho již za svého života nezeptám ...
Ivan_01 píše:stupnica je z VEB(K), Funk u. FeinMechanik, Neustadt Glewe, Fidelio, ostané je bastl
podobné máme na chalupě doufám, že stále v dobrém stavu, musím se dokopat to vyfotit a nabídnout zda to nějaký sběratel nebude chtít, mělo by to být funkční