Nabíjení mobilních telefonů na jednou

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Nabíjení mobilních telefonů na jednou

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Nevím kde to mám napsat .Mám dva telefony a jednu nabíječku a nabíjecí kabel na 3 typy USB konektorů v jednom mohu to tak nabíjet na jednou?nezničím si telefony a nabíječku ?diky
Ivan_01

#2 Příspěvek od Ivan_01 »

môžeš, ale použi výkonnejšiu nabíjačku (USB adaptér), aspoň 2 Amp. Nezničíš nič, powermanagement v telefóne pri nedosatočnej "amperáži" len prestane nabíjať.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od markoni »

Já mám asi 1A ampérovou nemohu se sám přesvětšit protože jsem ochrnutý na celé tělo
ZVUK2000

#4 Příspěvek od ZVUK2000 »

Tak si pořídit nabíječku co má více USB.
Valdano

#5 Příspěvek od Valdano »

Stejně to není nabíječka, ale podle toho zda umí nebo neumí komunikovat jen chytrý nebo hloupý napájecí zdroj ať už s jedním nebo i více USB výstupy. Samotná nabíjecí elektronika tj. nabíječka jako taková, která se skutečně stará o nabíjení baterie v telefonu je ve skutečnosti uvnitř mobilního telefonu. Napájecí zdroj slouží jen k tomu, aby nabíječce v mobilu naservíroval v rámci možností pro ni přijatelné vstupní napětí a proud, které nabíječka v mobilu při nabíjení baterie ještě sama upravuje. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“