Oprava Tesla Color 110 ST II

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kimi

#16 Příspěvek od kimi »

FRENKY:Mluvíš mi z duše. :prst: :agree:
TomasX

#17 Příspěvek od TomasX »

kimi píše:FRENKY:Mluvíš mi z duše. :prst: :agree:

:prst: Taky se říká: "Chytrému napověz a hloupého kopni". :agree:
robocop
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od robocop »

dobře, zkusím to vyměnit. Nevíte náhodou kde je v Brně nějaký ten sběrný dvůr ? kde bych sehnal případně náhradní moduly ? Jinak obrazovka je samozřejmě v pořádku, těmi trimry to není, ty jsem měřil a kontakt mají bez problému, tranzistory jsem proměřil také a jsou také OK, tak ještě ty kondenzátory. Dík za radu. TOM
urbanek
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od urbanek »

Jeden sběrný dvůr v Brně je v Maloměřicích - ul. Slaměníkova - tam chodím občas "nakupovat". Pokud už to mají přebraný od platících zákazníků, pak dávají zadarmo. Pokud je tam přímo šéf, dá se s ním vždycky domluvit. Tady ty starý Tesly mi dá vždycky bez problémů. (jednou tam bylo cca 8ks Color110 naskládaných na hromadě :)).
robocop
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od robocop »

a jak to v tom sběrném dvoře vlastně funguje ? tam můžeš přijít a oni ti to normálně prodají ?
urbanek
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od urbanek »

No tak já už vybírám elektroniku z kontyšů dobrých 15let (tehdy ještě nebyly ekodvory) a ještě jsem za to nikdy neplatil... U těch ekodvorů záleží na tom kdo tam hlídá. S někým se dá domluvit, s někým ne. Někdo ti to dá zadarmo hned, s někým musíš smlouvat a jiný by třeba chtěl na pivo (paragon ani záruka se neposkytuje :D ). Taky záleží na tom co chceš. Lepší "zboží" - novější televize, videa, monitory... ti zadarmo nedají. Starou Teslu většinou dostaneš bez většího přemlouvání, ale jak říkám záleží na tom kdo tam hlídá. Já teda beru vždycky celou televizi ( resp. plný auto televizí :)), když chceš třeba jenom střeva, můžeš se taky s nima domluvit a oni tě to nechají na místě vymontovat. Ale toto ti povolí většinou jenom šéf (teda aspoň tam u nás).
pit

#22 Příspěvek od pit »

no jak to tak čtu tak ty to dohromady určitě nedáš zavolej si servis oni ti to do 500 zpraví
kimi

#23 Příspěvek od kimi »

urbanek píše:Jeden sběrný dvůr v Brně je v Maloměřicích - ul. Slaměníkova - tam chodím občas "nakupovat". Pokud už to mají přebraný od platících zákazníků, pak dávají zadarmo. Pokud je tam přímo šéf, dá se s ním vždycky domluvit. Tady ty starý Tesly mi dá vždycky bez problémů. (jednou tam bylo cca 8ks Color110 naskládaných na hromadě :)).

Tos to tomu sběrnému dvoru pěkně pos..l.Hlavně šéfovy :lol: .
To bude mít radost až tam přijde nějaká kontrola :evil: .
Příště ještě uveď celé jméno. :wink: :smash:
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“