Kotoučáky

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
nostalgik

Kotoučáky

#1 Příspěvek od nostalgik »

Sháním kotoučové magnetofony i poškozené nebo funkční a pásky k nim.
Vzal bych i různé součástky pro případné opravy již vlastních strojů Tesla B 115.
Sendyx

#2 Příspěvek od Sendyx »

Odkud jsi ? Nějaké vraky mám a budu to dávat pryč.
sinclair

#3 Příspěvek od sinclair »

Byla by tu jedna hezká B101, které schází jen mezikolo u setrvačníku, jinak je včetně plexikrytu, elektricky funkční.
Pak tu mám v nádherným stavu výborný magnetofon Unitra M2405S /licenční Grundig ZK246/, kterému schází jen jeden kulatý řemínek.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od zdenoeddie »

sinclair píše:Byla by tu jedna hezká B101, které schází jen mezikolo u setrvačníku, jinak je včetně plexikrytu, elektricky funkční.
Pak tu mám v nádherným stavu výborný magnetofon Unitra M2405S /licenční Grundig ZK246/, kterému schází jen jeden kulatý řemínek.

za tu B101 co by ste chceli? Mam jednu v perfektnom stave, ale tuto by som vzal na nahradne diely. Mozem si to prebrat v Brne a v okoli, pripadne poslat na cesku adresu.Dakujem
nostalgik

#5 Příspěvek od nostalgik »

zdenoeddie píše:
sinclair píše:Byla by tu jedna hezká B101, které schází jen mezikolo u setrvačníku, jinak je včetně plexikrytu, elektricky funkční.

za tu B101 co by ste chceli? Mam jednu v perfektnom stave, ale tuto by som vzal na nahradne diely. Mozem si to prebrat v Brne a v okoli, pripadne poslat na cesku adresu.Dakujem

Příteli z audia ano zájem mám.
Pro zjednodušení = email planetik@volny.cz
Sdělte cenu za vše a místo odběru (cenu poštovného).
Jsem v Lounech = severočech
sinclair

#6 Příspěvek od sinclair »

Posílat poštou bych zatraceně nerad.
Ještě jsou tam stroje jako B54, B56, B58, B588, B100, B400, třešnička B43A stereo, dva kusy Unitra M1417S, velmi hezký kazetový Unitra M531S, nejméně dvě B700, nejméně tři B730 Stereo. Je tam i plně funkční B115 bez jednoho VU metru.
U těchhle věcí bych preferoval zásadně osobní odběr - jednak kvůli možnému poškození /přece jenom jsou tam plasty a citlivá mechanika/, jednak kvůli osobnímu hodnocení na místě, co se týče stavu, aby pak nedošlo k nějakým dohadům.
kukinko

#7 Příspěvek od kukinko »

Zdravim!

ak by sa nasiel niekto aj zo Slovenska, kto by vedel poskytnut nejake suciastky na stare magnetaky (hlavne na B700) tak budem len rad :)

Brat sa tomu venuje, ale nema ziaden zdroj na nahradne diely :(

dakujem za kazdu odpoved - kukinko@centrum.sk

:wink:
Jacobs
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Jacobs »

Na B700 něco mám ale nevím co potřebuješ?Ale celej nemám jsou to jen zbytky,nějaké mechanické díly,deska od zroje možná i trafo šasi a motor ale musel bych se podivat,pak ještě desku od zesilovače ale už je něco z ní vybráno a tišťák u koncáku co bylo MBA810 je poškozený bylo propojeno dratkama tak jedině na díly ale pouřít by šla na ten koncák tam někdo osadil patici asi mu často odchazeli MBAčka :lol: Když tak dej vědět a já se po tom mrknu.Pak tady mám jednu B90tku v pěkném a funkčním stavu chybí jen horní plexi kryt.
Jacobs
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jacobs »

Ještě jsem si vzpoměl ,nějaké pásky tady mám ale co jsou zač nevím.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“