dědeček satelit

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jony

dědeček satelit

#1 Příspěvek od jony »

Mám na vás dotaz ohledně analogového satelitu Jamicon SR2000. Dlouho jsem tento přístroj schovával a až nedávno při úklidu od něj asi vyhodil ovladač a chtěl jsem i přístroj a v tom se o něj přihlásil jeden děda.Tak jsem mu ho dal. Funguje prý dobře,jen tam není naladěný eurosport a to je jediné,co od toho žádal. Nemáte někdo představu,kde bych ho sehnal,nebo aspoň foto? třeba ho ještě mám.
michalnb
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od michalnb »

Nech dedo obetuje 300K za inteligentný UniDO a podľa návodu spustí postupné vyhľadávanie kódu. To mu za Eurosport hádam stojí... Pre zn. Jamicon pravdepodobne origo- kód neexistuje, treba si to zistiť vopred. Mám HQ RC Univers2 a Univers25 no nemá ho tam ani jeden.
:pc:
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
pepik9

#3 Příspěvek od pepik9 »

jony

#4 Příspěvek od jony »

To je ten problém. Mám doma 3 uni ovladače a žádný ten satelit nezná. Dokonce ani rádce a pomocník google.
RadekB

#5 Příspěvek od RadekB »

A co tak za 300Kc misto uniDO ktere je na starsi analog.satelity problem z mnoha duvodu koupit jiny starsi sat na inzerat ?
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jenys »

Tak já mám doma jeden analog Pace a nepotřebuji ho a je i s ovladačem :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
michalnb
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od michalnb »

RadekB píše:A co tak za 300Kc misto uniDO ktere je na starsi analog.satelity problem z mnoha duvodu koupit jiny starsi sat na inzerat ?

Ten ovládač by použil aj k TV a ešte neviem čomu všetkému. No keď sa nedá, tak sa nedá. Mne sa doma tiež váľajú AmstradFidelity, nejaký Strong, jedna FUBA a ešte niečo TAIWAN-CHINA-VIETNAM... Ale je mi to ľúto vyhodiť (len ten AmstradFidelity stál nový so všetkým príslušenstvom tisíce DM)
jony

#8 Příspěvek od jony »

Děkuji Jenys za nabídku a ostatním za čas,ale zdá se,že problém je vyřešený. JÁ HO NAŠEL.
Jen pro pobavení: Nechápu své myšlenkové pochody,protože ten ovladač byl uložený v krabici spolu s šasím gramofonu. :lol:
michalnb
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od michalnb »

jony píše:Děkuji Jenys za nabídku a ostatním za čas,ale zdá se,že problém je vyřešený. JÁ HO NAŠEL.
Jen pro pobavení: Nechápu své myšlenkové pochody,protože ten ovladač byl uložený v krabici spolu s šasím gramofonu. :lol:

:lol: :lol: GRAMEC s DO... To si sa musel zasmiať, keď si to tak našiel. Pridaj ešte stĺpcový 6x 30cm VINIL PLATŇA CHANGER, alebo rotačný 3x17cm VINIL PLATŇA changer a omarkuj to zn. Technics... :lol: :lol: Išlo by to na dračku 8O
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “