CTV 2126
Moderátor: Moderátoři
- cyberspy
- Kontaktovat uživatele:
CTV 2126
viete mi prosim poovedat co by som mal skontrolovat, co mohlo odíst ? jak postupovat ?
www.pctuning.sk
cyberspy píše:no dostal sa mi do rúk táto telka no pri zapnutý stále vyhadzuje poistku 3,14A v zdroji
viete mi prosim poovedat co by som mal skontrolovat, co mohlo odíst ? jak postupovat ?
Myslíš také při tom opravování na něco jiného než na samé 3,14-čoviny? (Mimochodem ta pojistka má hodnotu T 3,15A
Co může být v telce za jednodušší obvody, než jsou obv. síťového usměrňovače a demagnetizace - příčina tvých problémů
- Kontaktovat uživatele:
Killroy píše:cyberspy píše:no dostal sa mi do rúk táto telka no pri zapnutý stále vyhadzuje poistku 3,14A v zdroji
No neblbni, starej mazák na fóru a ptáš se na takový ptákoviny..
Killroy
radsej sa opitat aj 10 krát ako mlčat a byt blbý
BTW: nemate ktomu nejaku schému ???
www.pctuning.sk
- cyberspy
- Kontaktovat uživatele:
este mam jeden problem na spodku plošáka je pripájovaný svitkový kondik 1k 250V ale len jedna nožička na katodu VD162 a druhá nožička by mala byt asi na rezistor R162
www.pctuning.sk
- cyberspy
- Kontaktovat uživatele:
nahodou som vykratoval VT 101 je to nejaky FET 2sk2750 zo sponou sktorou je uchytený na chladič tak trosku to zaiskrilo, je to odpálene ? potom som to skusal zmerat z diodovým testom a bolo to asi vporiadku
ale stále ani nezasvieti dioda stand by
www.pctuning.sk