Ruseni DO STB zapnutym LCD

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kubiix

Ruseni DO STB zapnutym LCD

#1 Příspěvek od kubiix »

Poridil jsem si novou LCD Televizi Samsung 52" a k memu prekvapeni se pri zapnute televizi vyrazne zhorsi dosah dalkoveho ovladani u STB Handan 6000. Dokud je televize vypnuta, reaguje STB na dalkovy ovladac i odrazem od zdi, po zapnuti televize (presne ve chvili kdy se rozsviti samotny panel) je potreba mirit primo a ze vzdalenosti cca pul metru. Zvlastni je ze uplne nejhorsi je to rano hned po zapnuti televize. Kdyz uz pak nejakou dobu bezi (cca 2 hodiny), STB reaguje az ze tri metru.

nenapada nekoho co s tim ?
kozoka

#2 Příspěvek od kozoka »

v takove uhlopříčce si pořidit lcd nechapu
Návštěvník

#3 Příspěvek od Návštěvník »

a duvod ??
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Habesan »

Pán je asi boháč. V této úhlopříčce vychází PDP podstatně laciněji.
Životnost a celkovou nesmyslnost pořizování takovéhle obludy nechám stranou.
RadekB

#5 Příspěvek od RadekB »

Hm, zajimavy, neceho podobneho jsem si vsimnul u Samsungu LE32R71 (trosku starsi :) ) a sat.prijimace Homecast 3000CR, resil jsem to vymenou prijimace za Humax :) Na pricinu jsem nedosel. Zajimavy je, ze u jineho Samsungu, toho sameho modelu s tim samym Homecastem zadny problem.
kubiix

#6 Příspěvek od kubiix »

RadekB: diky za odpoved,
bohuzel stb jen tak vymenint nemuzu, jedna se o DVB-C STB od poskytovatele kabelovky. S tim ze u jineho kusu LCD bylo vse ok me napada vzit STB do obchodu pres ktery jsem LCD kupoval, jeden stejny tam maji vystaveny a zkusit jestli se to projevi i u nej a pak to kdyztak resit dal
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“