Ano, většina Cliffů je taky vyráběná v Asii, ale pod cliffáckým dohledem, takže velká část sortimentu je slušná, samozřejmě ne všechno. S Hadexem se to měřit nedá, tam je to obráceně.
zafixování DPS s trafem v adaptéru
Moderátor: Moderátoři
Jinak jsem dokoncil ten teplotni test. Zatizil jsem to na odber 320mA na 3hodiny a meril teplotu kazdejch 10 minut. Po hodine se teplota v krabicce ustalila na 55°C. Krabicka byla na omak tepla, ale tak nejak stejne jak to znam z jinych adapteru.
A ted mam dotaz: Mam tam nechat ten kondik na 85°C nebo tam mam radsi dat ten na 105°C? For je v tom, ze 1000uF na 105 je mnohem vetsi a uz ho tam nenapasuju. Koupil jsem teda 470uF na 105, ten se tam vejde, ale nevim jestli je to potreba menit. Co myslis?
Čínský soudruh kapitalista, který zaměstnává české námezdní síly ve Foxconnu, si jako sídlo zvolil empírový zámek Roztěž a pro jistotu přibral několik set hektarů okolní plochy ze které dal vytvořit golfová hřiště. Samozřejmě že ne pro zaměstnance
Kdysi hrabě Špork a kulturní aktivity, dneska asijská montovna.
Nikdo nemusí pochybovat, že na tu čínskou montovnu sežene dost českých kolaborantů a pohůnků...
-
D.i.n.g.o
Povsimnete si mazackeho vynechani plosnaku
- Přílohy
-
napajec rockman2.jpg- original napajec pro Rockman
- (143.63 KiB) Staženo 87 x
yeeshkul píše:Posilam peknou fotecku original zdroje pro Rockman.
Povsimnete si mazackeho vynechani plosnaku
MAZEEEEC! Tohle bych si teda nedovolil používat ani já sám ve svém království v kutlochu - natož to prodávat...
A kutilmile - nelituju tě