SETTOPBOX Schwaiger (poradíme z digitalizací)
Moderátor: Moderátoři
SETTOPBOX Schwaiger (poradíme z digitalizací)
Scart kabel jsem koupil v Hornbachu tuším za 35Kč
Rozměry: 12 x 21 x 4cm.
Bez modulátoru (IEC-RF out)
Pokud jsi chcete koupit Set top box s modulátorem (v případě že vaše tv nemá scart) Nedoporučuji kupovat levné koaxialní kabely o tenkém průměru (mají veliké ztráty signálu) Velice mi překvapil pečlivě dělaný kabel na míru.
Jsem s ním velice zpokojen,pokud sháníte, DOPORUČUJI
CZJKP1 píše:Schwaiger DTR420. Koupil jsem jej v obchodním řetězci Hornbach, Za příznivou cenu 550Kč, Z jeho citlivostí jsem plně spokojen, na malý proutek signál 100%, Menu je v češtině, velice primitivní ovládání má pouze 1X scart a Vstup pro anténu a vypínač, obsahem balení je ovladač+baterie.
Jo, ale funguje pouze dokud nenerazis na PREECHO.
Takze kupujte. Za tu cenu se to da vyhodit vzdycky.
Krom toho jeste super jsou stroje s tunery Samsung, preecho je super, v realu to vypada tak, ze signal ma MER 24dB, BER pred Viterbi je 10E-6 a obraz se kouse, seka a ctvereckuje. Na meraku je zcela v pohode, na Technisatu taktez.
RadekB píše:CZJKP1 píše:Schwaiger DTR420. Koupil jsem jej v obchodním řetězci Hornbach, Za příznivou cenu 550Kč, Z jeho citlivostí jsem plně spokojen, na malý proutek signál 100%, Menu je v češtině, velice primitivní ovládání má pouze 1X scart a Vstup pro anténu a vypínač, obsahem balení je ovladač+baterie.
Jo, ale funguje pouze dokud nenerazis na PREECHO.
Takze kupujte. Za tu cenu se to da vyhodit vzdycky.
Krom toho jeste super jsou stroje s tunery Samsung, preecho je super, v realu to vypada tak, ze signal ma MER 24dB, BER pred Viterbi je 10E-6 a obraz se kouse, seka a ctvereckuje. Na meraku je zcela v pohode, na Technisatu taktez.
Za tu cenu se to da vyhodit vzdycky.
http://megarapid.eu/files/1212036/ZSK.JPG
bohužel nelze upnout na bastlírnu tak to dávám na megarapid
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- Artaban001
Jinak mám ještě MASCOM MC1400T a u toho trochu zlobí změna poměru stran výstupu. Jinak obraz má super, má snad nejvíc možností výstupu - SCART - 2X, HDMI - 1X, koaxiál VIDEO (CINCH) - 1X.
Má možnost napájet aktívní anténu. Vadí mě na něm EPG, je dost nepřehledný. Třeba s novým FW se to zlepší (Flashování pomocí null-modem serial kabelu)
-
Návštěvník