Oprava zosilnovaca stipackami (Crunch V-150)

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

Oprava zosilnovaca stipackami (Crunch V-150)

#1 Příspěvek od rnbw »

Neviem, kto to mal v rukach, ale dolamal by som mu ich.
Přílohy
crunch_4.jpg
(86.71 KiB) Staženo 110 x
crunch_3.jpg
(63.98 KiB) Staženo 102 x
crunch_2.jpg
(71.75 KiB) Staženo 106 x
crunch_1.jpg
(69.19 KiB) Staženo 107 x
sinclair

#2 Příspěvek od sinclair »

Pěkný. Nepochází zesilovač z východního Slovenska? Tam je totiž koncentrace píčusů absolutně nejvyšší z celé bývalé ČSSR...
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Tazko povedat, ale je to mozne. Nosi mi to jeden znamy. Ked pri rozoberani vidim, ze sa v tom uz niekto rypal, tak viem, ze ma caka nejake prekvapenie.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od zdenoeddie »

sinclair píše:Pěkný. Nepochází zesilovač z východního Slovenska? Tam je totiž koncentrace píčusů absolutně nejvyšší z celé bývalé ČSSR...

tak toto poprosim vysvetlit!
sinclair

#5 Příspěvek od sinclair »

Ta co by ši chcel vysvetlic? :-)
Je to mnou osobně mnohokrát ověřený fakt a nic s tím nenaděláš.
Aldax pochopitelně dodává mimo ČR i na Slovensko a to v přibližném poměru ČR:SR 65:35%, přičemž poměr tzv. reklamací /většinou neoprávněných/ nebo nerozchozených stavebnic je ale v poměru zhruba obráceném. Vedeme si pečlivou evidenci všech našich zákazníků a po projetí celé databáze mi vyskočilo, že 95% všech lidí, co mají potíže, je z východu Slovenska.
Pak k tomu mohu připočítat i styl a způsob komunikace lidí odtamtud, připočítám ještě osobní mnohaleté zkušenosti z mnoha diskusních fór a prostě mi vyšlo to konstatování, které je výše.
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

A to k tomu můžeme počítat i jistého "manika" (nick ze svetelektro.com), který prokazatelně opajcoval jistou stavebnici nejmenované firmy tak, že ošmirgloval potisk ze strany součástek a desku pro jistotu přetřel barvou, aby se s tím pak mohl vychloubat na svém blekotavém webu - jeho adresa je z okresu Michalovce - Sinclair určitě bude vědět, o kom píšu...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od zdenoeddie »

sinclair píše:Ta co by ši chcel vysvetlic? :-)
Je to mnou osobně mnohokrát ověřený fakt a nic s tím nenaděláš.
Aldax pochopitelně dodává mimo ČR i na Slovensko a to v přibližném poměru ČR:SR 65:35%, přičemž poměr tzv. reklamací /většinou neoprávněných/ nebo nerozchozených stavebnic je ale v poměru zhruba obráceném. Vedeme si pečlivou evidenci všech našich zákazníků a po projetí celé databáze mi vyskočilo, že 95% všech lidí, co mají potíže, je z východu Slovenska.
Pak k tomu mohu připočítat i styl a způsob komunikace lidí odtamtud, připočítám ještě osobní mnohaleté zkušenosti z mnoha diskusních fór a prostě mi vyšlo to konstatování, které je výše.

ok uz je mi to jasnejsie. len dufam ze mna k tejto skupine nikto neradi, aj ked som od Presova. :oops:
sinclair

#8 Příspěvek od sinclair »

Buď v klidu, ono je to o prezentaci každého jednotlivého kusu. Navíc já nepsal o východních Slovákách jako takových, ale o koncentraci píčusů na kilometr čtvereční, která je tam bohužel nejvyšší.
fero7

#9 Příspěvek od fero7 »

sinclair píše:.... Vedeme si pečlivou evidenci všech našich zákazníků a po projetí celé databáze mi vyskočilo, že 95% všech lidí, co mají potíže, je z východu Slovenska...

Zaujimalo by ma, ci tato "pečliva evidence" obsahuje aj pocet zakaznikov z Prahy, Brna, Bratislavy, ... ktori v pripade akychkolvek problemov bez zavahania hadzu stavebnice do kosa pretoze je im to uplne jedno a par korun hore-dole?
sinclair

#10 Příspěvek od sinclair »

Myšleno to bylo tak, že 95% slovenských zákazníků, kteří měli nějaké "problémy" bylo z východního Slovenska.

Jádro pudla je ale hlavně v tom, že ty stavebnice neběží na první šup jen vysloveným 🤐, kteří ani nedokážou naskládat součástky do desky podle osazováku a trochu slušně je přiletovat. A těchto vyslovených 🤐 je bohužel nejvíc na východním Slovensku. Suchá statistika, nic víc.
rnbw

#11 Příspěvek od rnbw »

Tak naozaj to musel byt poriadny picus...
Přílohy
crunch_5.jpg
(75.52 KiB) Staženo 207 x
Davidus
Zablokován
Zablokován

#12 Příspěvek od Davidus »

Hold, když člověk něco staví, musí při tom i přemýšlet, je jen to tupě sázet do dírek.
Tohle je ještě v pohodě, viděl sem horší. V číně vyrábí větší perličky.
rnbw

#13 Příspěvek od rnbw »

Keby to ten kokot aspon neprecvakol vnutri, to sa bude vyborne opravovat :evil:

Inak koniec funguje - bola tam len ta ucvaknuta baza a rozpolena dioda...
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Lukas-Peca »

To mi připadá, jako by se ani nepokoušel o opravu, ale chtěl to jen záškodnicky z*k*u*r*v*i*t.
Nech sa darí...
Nova-Prima edit
rnbw

#15 Příspěvek od rnbw »

Naozaj to teraz vyzera tak, ze to niekto urobil naschval.

Kupim tie IRFZ34, opravim vinutie a musi to chodit. Este zistit hodnotu poistky.

[edit]
Takze 15A. Vyhoda znackoveho vyrobku je v tom, ze existuje dokumentacia: http://www.maxxsonics.net/manuals/crunc ... 50-600.pdf
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“