schema k zapojeniu lcd panasonic

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
minolto

schema k zapojeniu lcd panasonic

#1 Příspěvek od minolto »

Ahojte ludia, asi tyzden som neuspesne hladal po nete nejku schemu na lcd v aute panasonic (matsushita) cy-vm4491a. Chcel by som tam zapojit cuvaciu kamerku a nemozem sa dopatrat k scheme, alebo resp k nicomu co sa tohto modelu tyka, tak ze poprosim o radu skusenejsich. Ak by niekto vedel poradit, bol by som mu nesmierne zaviazany.
galjo

#2 Příspěvek od galjo »

Jediná možnosť je tu ..a to podívať sa čo je na tom lcd vzadu , alebo zistiť na čo to asi bude stavané.
minolto

#3 Příspěvek od minolto »

No, ja som to vsetko rozobral , koly tomu aby som zistil aky format video vstupu tam najdem, cakal som nejaky volny input konektor, aaale realita bola taka, ze vsetky konektory boli obsadene navigaciou, alebo niecim. Pytal som sa na danu moznost pripojenia kamery k displayu na prislusnomk autofore a tam mi jeden chlapik poslal schemy od tej istej znacky, len trochu rozdielny model. Podla schemy som tam nasiel v konektore kontakty na "rear cam" ale radsej by som sa riadil originalnou schemou, preto som sa obratil na pomoc ludi z tohto fora.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“