Přijímač na "východní pásmo"
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Přijímač na "východní pásmo"
Potřeboval bych přijímač "tranzistorák na baterky" nebo jak přeladit na východní pásmo ze kterým bych mohl přijímat bezdrátový mikrofon který vysílá na východním pásmu který mám připojený (upravený) na sluchátkový výstup zesilovače na který mám připojený satelitní přijímač díky za pomoc. Odpovědi typu přelaď bezdrátový mikrofon na západní pásmo neberu
- Artaban001
Artaban001 píše:podívej se do obchoďáků, prodávají kolikrát rádia z rozsahem 66-108 MHz plynule proladitelná. .....
A ještě lépe - podívat se po SD, tam bude halda tesláckých, dederonů, či rusáků s vých. normou. A nebude stát nic
Artaban001 píše:Pido-m: jses si jistej? Ja v nich nasel zaplechovany jednotky ladeny feritovymi tyckami.. Doporucuju radia ALTO,PROGRESSON.. Ty maji i na dnesni dobu kvalitni vstupni jednotky. Preladeni tam je jen otazkou par trimru na desce ladeni. Tyto trimry urcuji rozsah preladeni vstupni jednotky,do ktery NEZASAHUJES. Jinak pak tda7000 - jednocipovy fm radio s jedinou laditelnou civkou.
Já přelaďoval nějakého starého blaupunkta a pak stařičkého Beckera (ale ne na OIRT ale kousek vedle). A bylo to v pohodě, asi jen u dvou C jsem zvětšil kapacitu a doladil cívkami. Z TDA7000 jsem dělal přijímač na bezdrátový mikro. někde na 170 nebo 200MHz (kde směj vysílat).