Program na automaticky ping
Moderátor: Moderátoři
Program na automaticky ping
Vypadava wifi. Timto bych ji mozna udrzel v provozu a mel prehled. Nechci zapojovat uzivatelku aby program spoustela, neco tam aktivovala. Proto ta automatizace. No a ten email, to abych vedel ze je vypadek. A to nastaveni kvuli poctu nevracenych pingu, semtam se nejaky paket muze stratit. Tak aby to neposilalo email hned pri prvnim stracene odezve. Nechce se mi zas*irat kompl testovanim aplikaci a zkousenim. Dekuji
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ja u pocitace nesedim kazdy den. A ta holka na strane klienta take ne. Jde mi o udrzeni spojeni. To ze nepujde net, kdyz je pc vypnuty je mi jedno. A kdyz bude potrebovat internet, vypne a zapne wifi. A od tohoto okamziku by behal ping na google. Aby ji net zas neodpadl. Mozna to pomuze, omezi se vypadky a caste restarty zarizeni.
Ta holka je technicky mimo. Po ni nemuzu chtit nejake technicke ukony. A nebavi me poslouchat, kolikrat to musela vypnout. A nekdy a vicekrat, nez se to chytlo.
On i blby ping umi ukladat vysledek do souboru:
ping www.google.cz -l 1024 -t >C:\ping.txt
A pokud chces neco sofistikovanejsiho, tak napr. tohle:
http://www.paessler.com/prtg/screenshots
Chapal bych, ze chces mit nejaky dukaz proti jejimu poskytovateli, nez ze by to melo nahradit kvalitu spojeni!
A kutilmile - nelituju tě
robo píše:EKKAR: Presne tak. Ted jeste nejaky softik.
Browser Opera, nastavit stránku "Rychlý přístup" na něco, co se často obmněňuje a v okýnku nastavit "Načítat znovu" nejkratší možný interval. Vzhledem k tomu, že ten AP dostane často požadavek na nové načtení stránky, bude držet "okno otevřené" a nebude přerušovat spojení.