Stator alebo rotor?
Moderátor: Moderátoři
Stator alebo rotor?
Ďakujem
vrtačka
Jedno vadné vinutí rotoru se také obvykle při běhu motoru projevuje velkým sršením jisker od uhlíků na komutátoru.
Stator alebo rotor?
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stator alebo rotor?
galjo píše:Ked sa ti z toho dymí, tak je jasné že to zhorelo. Pri dnešných cenách v Kauflande a Tescu sa neoplatí rozmýšlať či je vadný rotor, alebo stator. Cena ND je vyššia ako cena novej vrtačky. K tomu musíš pripočítať aj cenu opravy, prípadne aj poštovné. Dokonca už aj v BILE predávajú vrtačky.
Zalezi na tom co ma za vrtacku, ja jsem za svou Narexku dal pred par lety 4 500,- vcetne lepsiho sklicidla. Radsi dam 1 000,- za opravu nez kupovat za 500,- ty smejdy z hyper-super. To bych se bal pouzivat!
Re: Stator alebo rotor?
forbidden píše:Zalezi na tom co ma za vrtacku, ja jsem za svou Narexku dal pred par lety 4 500,- vcetne lepsiho sklicidla. Radsi dam 1 000,- za opravu nez kupovat za 500,- ty smejdy z hyper-super. To bych se bal pouzivat!
Asi cosi na tom bude. Toto: http://www.soi.sk/files/nebvyr/zoznam/Uhlova_bruskaA352.rtf sa predavalo v Hypernove asi tak pred rokom ...
Před rokem jsem se z toho vyléčil. Dostal jsem totiž darem anonymní flexu, vydržela 2 měsíce a musel jsem ji vrátit, protože se mi kousla převodovka a málem mě to zabilo.
Vylítla mi z ruky, vyrvala zásuvku a rozprskla se vo zeď.
Fakt tyhle krámy nedoporučuju!
Co je to vůbec to TÜV a GS?! Tisknou to tam snad proto, aby to vypadalo věrohodně a aby se to mohlo prodávat?!
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Naopak mi se to osvědčilo. Já mám už asi 6rok pořád novou flexu. Vždy něco odejde oni mi vrati penize a ja si obratem koupim novoumetalgod píše:Vůbec nedoporučuju ty bezejmenný šmejdy s tetováním GS a TÜV z těch přerostlejch krámů.
Před rokem jsem se z toho vyléčil. Dostal jsem totiž darem anonymní flexu, vydržela 2 měsíce a musel jsem ji vrátit, protože se mi kousla převodovka a málem mě to zabilo.
Co je to vůbec to TÜV a GS?! Tisknou to tam snad proto, aby to vypadalo věrohodně a aby se to mohlo prodávat?!
To si mal smolu. Bud teda rád že ta neznieslo zo sveta. Ked si po opici tak neber flex do ruky. Inakšie by si ho mal udržať, a až tolko se zase nekousne kolo z umelý hmoty. Ja to vzáruke vratim a mám novší typ. A ceny ?? vždy bude mat lepšiu cenu ten kto zoberie 10000 kusov ako 100 na predajnu.metalgod píše:Vůbec nedoporučuju ty bezejmenný šmejdy s tetováním GS a TÜV z těch přerostlejch krámů.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
galjo píše:To si mal smolu. Bud teda rád že ta neznieslo zo sveta. Ked si po opici tak neber flex do ruky. Inakšie by si ho mal udržať, a až tolko se zase nekousne kolo z umelý hmoty. Ja to vzáruke vratim a mám novší typ. A ceny ?? vždy bude mat lepšiu cenu ten kto zoberie 10000 kusov ako 100 na predajnu.metalgod píše:Vůbec nedoporučuju ty bezejmenný šmejdy s tetováním GS a TÜV z těch přerostlejch krámů.
Hej, vůbec nechlastám a ty kolečka tam byly kovový (flexa na 230 mm kotouč). Prachy mi po těžkým ukecávání nakonec vrátili a po 2 měsících šetření jsem si koupil Narexku- ta zatím uspokojivě slouží.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Stale teda neviem presne urcit ci je vadny rotor, stator, resp. obidva ako to tu bolo spominane.