OTF C346-PIKOLO nastavenie iontovej pasti
Moderátor: Moderátoři
Povedal by som, že prekmity ako sviňa. Chce to pohrať sa s RC členmi. Najlepšie podľa osciloskopu pri pravouhlom signále (čierne pásy), alebo aspoň podľa prechodov na tom obraze.Mason píše:zobrazené tmavé znaky alebo obrazce majú na pravej strane svetlé ohraničenie, ktoré sa v prípade písmen predlžuje až asi do vzdialenosti 1 cm.
Duvsan píše:Povedal by som, že prekmity ako sviňa. Chce to pohrať sa s RC členmi. Najlepšie podľa osciloskopu pri pravouhlom signále (čierne pásy), alebo aspoň podľa prechodov na tom obraze.Mason píše:zobrazené tmavé znaky alebo obrazce majú na pravej strane svetlé ohraničenie, ktoré sa v prípade písmen predlžuje až asi do vzdialenosti 1 cm.
To sa casom tie RC cleny rozladili?
Vychádzal som z toho. Ak to pri bežnej prevádzke ako TV nerobí, modul G by mal byť v poriadku. Skús video VCR alebo DVD prehrávač. To len či to nie je tým Didaktikom. Ak ho dáš cez anténu (a naladíš, ja už neviem, tuším 47. kanál), tiež to robí?Mason píše:ale prirobil som k nemu AV Modul pripojiteľný cez SCART
Zkontroluj osciloskopem (kmitočet č.z. 50Hz) napětí na anodě VD302, měla by tam být rovná čára bez "propadlin".
Když snížíš kontrast, zůstane to tam?
Zaměř se na C355, C357, R348 a VD302. Odporu pravděpodobně nic není, ale diodu a elektrolyty vyměň.