Acer Ferrari 3000 instalace ovladacu.
Moderátor: Moderátoři
Acer Ferrari 3000 instalace ovladacu.
- Gringo_Joe
Tlaci me bota, cas, a tak jsem vzal zbran silnejsiho kalibru. Zkusil jsem nainstalovat xp verzi ultimate. Takovy balicek s moznosti si vybrat co se k systemu doinstaluje. Po instalaci jsem byl prekvapen ze po nainstalovani os byly pomalu vsechny ovladace nainstalovany. I wifina slape. Jenze pro zmenu nefunguje Widcomm Bluetooth. Co v minule verzi os fungovalo. Od aceru je verze 1.4.2. build10. Po nainstalovani techto ovladacu a restartu, notas nalezl zarizeni bluetooth a nainstaloval. Ale stejne po spusteni hw. tl. modry zub se ukaze no device. Pokud spustim bluetooth pres ikonu vedle hodin tak to zarvalo neco o licenci. soubor licence.dat jsem nasel v baliku ovladace od aceru. ale stejne to pise no device. Dekuji
Zkus udělat čistou instalaci win XP SP2 nebo (radši) SP3. Pak nainstaluj ovladač chipsetu, restartuj. Nainstaluj ovladače zvuku a grafiky, po každém restartuj. Teď doinstaluj zbytek ovladačů, pokud chtěji restart, proveď ho. Nakonec nainstaluj ten Launchmanager.
Zkusil jsem reinstal, uz nevim ktery v poradi. Pokud to nezacne fungovat jak ma, muzu se na to vy*rat. Zdravy a nervy mam jen jedny.
Takze sehnal jsem jinou verzi Launchmanager. Jak jsem zjistil tak tato verze nema hw. tl na modry zub a wifi. Takze kdyz zapnu wifi, tak na na lcd nevidim enable wifi, dissable wifi. To stejny i u bluetooth. Na druhou stranu modry zub uz funguje jak ma. Predtim se zapnul tak na x krat zmacknuti tl. Ale tl. je v poradku. To podle hlasky no device.