Používej konečně tlačítko
nad a pod vláknem!Hill
Nechceš si na mě jít stěžovat "pane policajt oni tam kalej a já bych chtěl spinkat a pane sodce zavřete je aspoň ma sedum let oni me buděj jo a žhavý železa na nohy" já se sousedy problém nemám protože na dohled ani doslech žádní nejsou. A lidi jako ty jsou nasraný jenom proto že je na takový veselý akce nikdo nezve protože jsi negativista a všechno bereš jako útok na svou osobu. Nebuť sobec a nech ostatní užívat si života i když sám nemůžeš nebo nechceš nebo nevíš jak. Mám souseda co jezdí ve ferary a když to vyndá z garáže tak to nechá před domem vždy aspoň 20 minut kalpat nedovedeš si představit co to dělá s okny ale mě to nevadí jdu odhrnu záclonu a koukám se na ten krásný stroj, zamávám sousedovy a jsem hapy.
Ano jsem sobec
A na svém pozemku si budu dělat co budu chtít.
řeknu ti jak je to s policií a rušením nočního klidu policie nesmí vstupovat na pozemek násilím takže ti nemohou v tomto případě ani přelést plot a co je nejlepší když to bude opravdu hrubý tak o nich ani nebudeš vědět
a pokud ti vadí že mi ve větách chybí čárky a sem tam mám špatný Y tak ty věty nečti a jdi si přemejšlet o tom proč je na tebe ten svět tak zlej.