Kúpim knihu Muži a radiostanice tajné války

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
efi55

Kúpim knihu Muži a radiostanice tajné války

#1 Příspěvek od efi55 »

Kúpim knihu Muži a radiostanice tajné války .
ok1hga

#2 Příspěvek od ok1hga »

za tři neděle bude mezinárodní setkání radioamatérů v Holicích, tam ji určitě budou mít . . .
Nech si ji někým koupit . . .
Já ji tam koupil asi před 5ti léty . . . a nechci se jí zbavit, je dobrá.
fifiju

#3 Příspěvek od fifiju »

efi55

#4 Příspěvek od efi55 »

Ked to chem kúpiť v Čechách tak mi naučtujú také poštovné a balné,že to prevýšuje cenu samotnej knihy.Kúpil som tak z Čiech knihu LAMPÁRNA cena na knihe je 199Kč.Poštovné balné plus prepočet v banke tak mi prišla dobierka 28eur.Tak preto nechcem kupovať dobierkou.
SMITH

#5 Příspěvek od SMITH »

Prečo si to ,preboha , objednával z čiech ?
http://www.martinus.sk/?uItem=34804
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
efi55

#6 Příspěvek od efi55 »

Preto ,lebo na Slovensko tú knihu nemajú.Ani tu:http://www.martinus.sk/?uItem=34804
mc-vlada

#7 Příspěvek od mc-vlada »

Nechci propagovat nelegální činnost, ale přesto, zkoušel jsi hledat a stahovat? Třeba Warforum, ulozto.cz ..... Taky zastávám názor, že je lepší mít originál, u některých knih je to problém, tak proč nestahovat. Pro někoho jsou bohužel i současné ceny knih nedostupné. A pro některé knihy jako třeba Věrný zvuk od Lukeše, jsem našel takové řešení, že jsem si ji prostě půjčil v knihovně (za 30 Kč Vám půjčí knihu z kterékoli knihovny v republice) a prostě jsem se ji oskenoval a vytiskl, protože za ni překupníci chtějí běžně 350,- Kč a to nejsem ochotný dát. A přes knihovnu jsem sehnal ředu takřka nesehnatelných knih.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“