MASCOM MC72W33S, zápach při zapnutí
Moderátor: Moderátoři
MASCOM MC72W33S, zápach při zapnutí
Kdyby někdo věděl ... Moc by mi to pomohlo protože telka má přes 50 kg a stěhovat ji do servisu se mi moc nechce.
Paracelsus (1493-1541)
Také jsem před svojí první výměnou VN trafa nechal telku běhat pár let s vadným, než jsem se odhodlal. Kupodivu ještě funguje. Mezitím jsem si koupil širokoúhlou, protože bylo jasné, že je to bude poslední CRT.
Jinak (protože manželka nemůže bez televize existovat), koupil jsem LED Philipse 81 cm. Ještě že se mi větší na určené místo nevejde. Stará CRT televize i když byla 72 cm, byla hóóódně milosrdná k DVB-T ale hlavně k satelitnímu vysílání DIGI TV.
trafikant píše:... Přemýšlím, jestli nedat TV opravit (hodila by se na chatu), ale nemám představu jestli by cena opravy nebyla vyšší než cena nějakého LCD třeba z Aukra. ...
Pokud ti v zimě chata vymrzne, tak na LCD zapomeň - zmrznou v ní tekuté krystaly
A nejen z hlediska takto "těžkého" provozu (čím starší, tím odolnější), ale i kvůli ukradení, je CRT na chatu daleko vhodnější.
A myslíš, že na AUKRU uděláš "díru do světa" - když se chce někdo něčeho nevyhovujícího zbavit, tak to hodí právě tam. Viděl bych to tak, že do roka to pak ty hodíš taky - ale na SD (pokud ne ještě dříve) -