To bychom dokázali u nás taky, a nejen to

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

To bychom dokázali u nás taky, a nejen to

#1 Příspěvek od mi-ro »

Smazáno autorem!!
Naposledy upravil(a) mi-ro dne 04 úno 2012, 08:09, celkem upraveno 1 x.
..to bude jen ňákej odpůrek
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od FRANSIMOR »

No a přesně votomto to je.Jako vůl klinknu na odkaz.A pak se divím ,že mě něco chodí.Sem tak důvěřivej ,že bych to tu nečekal na bastlírně.... :roll:
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

Co se stalo? nevím ale raději jsem to smazal.
..to bude jen ňákej odpůrek
Hill
Administrátor

#4 Příspěvek od Hill »

Ale tato zpráva je dost stará, protože nejméně 13 měsíců na mobilmanii visí poznámka, že by vedení v současné době mělo být odstraněné i se sloupem na kruháku (nemám to ale ověřené, kdo v Seredi poblíž bydlíte nebo aspoň pojedete kolem, dejte, prosím, vědět).
Hned v lednu 2010 se to objevilo na TyTrubko, o 5 týdnů později na MojeVideo, zprávu logicky převzaly další spřátelené i konkurenční servery, takže se průběžně objevuje už řadu měsíců jako novinka.
Určitě tu už na jedno video byl odkaz a řešilo se to, ale hledat to nebudu. Určitě to někdo pamatujete.

Mimo výše zmíněné ověření, zda tam ten sloup a kabel ještě jsou, a FRANSIMORovo sdělení, co se mu jako nezdálo, bych pokládal další diskusi za zbytečnou.
jandu

#6 Příspěvek od jandu »

@bastliar:
Starí pamätníci si pamätajú autá Praga a pod. na plynový pohon - autá mali vzadu vyvíjač plynu z dreva. Muselo sa najprv zakúriť a po krátkom čase sa na ten plyn už dalo jazdiť.
Dnes sú to drevo-plynové kotle na ÚK, pracujúce na tom princípe.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
TAKJAN

#7 Příspěvek od TAKJAN »

Pokud chcete vidět český dřevoplynový generátor na traktor

, koukněte na http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... %99evoplyn
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“