Mrzne Outlook Express
Moderátor: Moderátoři
Při poklepání na řádek v seznamu došlé pošty se otevře samostatné okno se zprávou které je prázdné. Přičemž takto to funguje pouze u prvních devíti zpráv. Při poklepání na desátou a další zprávu se již otevře nové okno s obsahem tý zprávy. Při přeposlání některé z prvních devíti se obsah v přeposílané zprávě normálně zobrazí.
Thunderbirda jsem přeinstaloval, nefunguje dál.
Přeinstaloval jsem mu Visty a Thunderbirda a nefunguje to dál.
Zahodil jsem ten zkur.venej krám a nakonfiguroval mu OE a je klid. Všechno funguje jak má.
Ani se neptám čím to mohlo být.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste tohle v XP, Vistách atd.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Pokud vim Thunderbird to nezvladne dodnes.
Osobne nejsem nejakym velkym priznivcem stale novych a novych verzi SW, na w7 jsem presel teprve pred koncem roku a neda se rict ze bych byl uplne ze vseho unesen (zvlaste u 64bit verze). Nicmeme pokud te omezuje nefunkcnost zastaraleho sw, je cas prejit na novy.
Nejake stesky nad rychlosti startu W98 bych prilis neresil, moderni desky umi udrzet data v RAM i pri "vypnutem" pocitaci, start pak netrva dyl jak 3sec, tj. nez se rosviti monitor je system nabehly. Na rozdil od ruznych hibernaci a spol. tohle opravdu funguje. A jestli mi pocitac tim, ze obnovuje RAM zere ve vypnutem stavu o 0,5W vic, je mi uprimne fuk.
Mam to teda chapat tak, ze aby to opat nemrzlo, tak si mam strazit prave len spominany priecinok Dorucena posta, aby v nom nebol prekroceny limit 2 MB?
Dakujem. cabernet
to termit256: už sis měřil, kolik ti zežere "moderní" PC ve standby režimu ? 0,5W to asi nebude oproti PC s W98, který ve vypnutém režimu nežere vůbec nic. Já taky nevidím důvod, proč nechat PC usínat na 2-3 dny, když ho můžu normálně vypnout.
Jinak diskuse W98 vs XP začíná a končí jen tam, kde někdo prokáže potřebu mít XP na PC proto, že potřebný program nejde spustit pod W98. Ale je to stejná diskuse jako to, že někdo potřebuje velké SUV do města, protože je prý bezpečnější a jiný na druhý konec města zvládne jet i Favoritem nebo si koupí nové maličké auto, např. Fábku.