Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Nějak nám, fandům klasického rocku, začínají ti kluci odcházet - no, lepší to už nebude ani s námi. Ale rocková hudba 60,70 a 80 let, se dá poslouchat stále, nic není lepšího. V r.1999 zde na zimáku měli Deep Purple koncert - nesměl jsem pochopitelně chybět a oni váleli jak dvacetiletí.
R.I.P.
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Tak to je velká škoda..
Purply mám moc rád a mám snad všechna jejich alba. Kromě živáku Made in Japan. Na páskách.
Dost se mi líbí i alba z 80 let - Perfect strangers 84 a House of Blue light 87.
Je tam vidět jasná snaha navázat na původní zvuk kapely...
Ale v podstate ani Beethoven tu nemohol byť večne. Našťastie žil tak, že zanechal za sebou brázdu takej hodnoty, že ho vnímame, akoby tu bol stále. A našťastie nebol taký jediný