Forum elweb.cz
Moderátor: Moderátoři
Forum elweb.cz
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já na elweb nechodím a moje současná IP je 46.39.186.x , to je k tomu asi tak vše.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Z volby osob, které si náš neznámý magor vybral za oběti vtípků, mi logicky vyplývá, že to má na svědomí pomatený vlastník asi 8 nicků, co bydlívá zásadně v nějakém domě a který se tady v poslední době nějak odmlčel. Přesunul svůj ostrovtip na elweb.
Že si vybral i mě, není bohužel způsobeno mou technickou erudovaností, ale tím, že do něj pořád tepu pro jeho bláboly, technické úlety a vůbec tak nějak nadbytek bitů v převodnících
Další masu příspěvků má (jako obvykle, žádná změna) na svědomí rožnovský pedagog, ale ten píše vždy pod pokaždé jinými neexistujícími nicky.
Přičemž kvitko (alias 7 dalších) ještě semtam přidá odkazy na pedagogovy stránky a vystupuje jeho jménem, aby rozvířil debatu. A při tom puká smíchy, jak je mazaný. Čekám, co vtipného zase napíše.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
PavelFF píše:Mám tu čest , že jsem se tam taky ocitnul ve společnosti takových kapacit, jako danhard, Andrea, ZdeněkHQ. Což mi celkem lichotí a nekomentoval jsem to tam nijak, na rozdíl od Zdeňka.
Já bych to taky nechal být, nebýt toho, že ten nick je svázaný s mojí profesí a v rámci této planety je bohužel originální.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Kontaktoval bych admina elwebu a požadoval bych nápravu, vzhledem k tomu že na rozdíl od nás mnohých dalších máš svůj nick chráněný jako registrované firemní obchodní jméno. Tohle už si jen tak dovolit nelze.ZdenekHQ píše:PavelFF píše:Mám tu čest , že jsem se tam taky ocitnul ve společnosti takových kapacit, jako danhard, Andrea, ZdeněkHQ. Což mi celkem lichotí a nekomentoval jsem to tam nijak, na rozdíl od Zdeňka.
Já bych to taky nechal být, nebýt toho, že ten nick je svázaný s mojí profesí a v rámci této planety je bohužel originální.
A kutilmile - nelituju tě
p32 píše:Tak jsem se tam mrkl, ale to tam pěkně řádíte
To víš. Jsem rád, že se o mně všude píše. Připadám si jako Agáta Hanychová či Paris Hiltonová -jak se o tobě chvilku nikde nepíše, jako bys nebyl. Takže jsem kvitkovi vděčný. Bohužel, poslední dobou mě začal zanedbávat a věnuje se jiným. Snad se to zase zlepší. Jinak si budu muset psát svoje příspěvky asi sám