Ma niekto/zrucny/ vazny zaujem sa poducit coto o oprave hod?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
zelenac

#31 Příspěvek od zelenac »

[quote="p32"]Chudák tiktak1953. A on jen chtěl někomu pomoct a zdarma. :cry:[/quote

To sa teraz nenosi,hlavne musi pisat mekcene,dlzne... :D.Ono,my starsi sme radi,ze sa podari nieco na PC napisat.Nie vzdy sa to podari a mne sa tiez nechce prenikat do tajov klavesnice.Podla mna je toto technicke forum a hrat sa na to,ako kto pise mi pripada trapne.Ovela dolezitejsie je,co ten clovek pise.Tento chcel pomoct....Ked som cital jeho prispevok,ani som neregistroval tych par chyb,zaujal ma obsah.Pravda,ako Slovak som to lahsie pochopil,necitam totiz poriadne.Prislo mi zbytocne,takto ho zhadzovat.Tiez musim niekedy upravit prispevok,lebo ked ho pisem,zda sa dobry a ked ho odoslem,najdem tam chybu :oops:
kbulda

#32 Příspěvek od kbulda »

Taky mi vadí, když tady po někom čtu jeho příspěvek s hrubkama.
Když ale když vidím, že je to odborník, co tomu fakt rozumí, tak dovedu jeho písemný projev překousnout.
Vážení, buďme trošku tolerantní.
Buďte rádi, že sem nepřispívá jeden z našich kandidátů na prezidenta.
Jestli píše tak jak mluví,tak to by jsme si teprve užili.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já to s dovolením ukončím - s uživatelem tiktak1953 jsem už pár věcí řešil a je prostě takový, jaký je. Čím víc se snaží, tím víc se mu to nevyplácí, takže buďte příště víc trpěliví a neházejte všechny uživatele do jednoho pytle.

LOCK.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“