Vlastnosti pripojeni

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron

Vlastnosti pripojeni

#1 Příspěvek od Celeron »

Asi jsem zase slepej. Potrebuju v W7 kouknout v vlastnostech pripojeni jestli tam je nejakej special protokol, pohrat si s IP, maskama a portama, a nak to nemuzu nalyzt. V XP to bylo vsecko pohromade a tady v W7 je to nak jinak. Prosim o "postrceni spravnym smerem". :oops:
Diky
Jirka
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

"Ovládací panely" -> "Centrum síťových připojení a sdílení" -> "Změnit nastavení adaptéru"
Celeron

#3 Příspěvek od Celeron »

Dííííky! Opravdu jsem slepej....
Jirka
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Přidám se - ve W7 mi "jakosi" zmizela možnost zapnout si klávesnici na obrazovce - v menu "START - Usnadnění" jsem to nenašel, i když ještě snad 2 měsíce zpátky to tam tutově bylo - psal jsem tak mail člověkovi do Ruska (kláboska na obrazovce přepnutá na azbukvice) - minulý týden jsem to potřeboval zas a nemůžu to najít. Podezírám zase nějakou vykutálenou Vildobránkovskou aktualizaci...

EDIT - tak jsem to našel - díky poznámce na jiným fóru. Opravdu, může za to nějaká de.bilovina v aktualizacích, předchozí umístění položky "Usnadnění" do záložky "Příslušenství" je zachováno, jen se tato záložka přejmenovala na "Accessories" a podzáložka "Možnosti usnadnění" na "Accessibility". Zkrátka ať žije mr*dkosoft....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
mtajovsky

#5 Příspěvek od mtajovsky »

A to se změnily české názvy na anglické? Po roce jsem se odhodlal nainstalovat W7-64 CS Ultimate SP1, které jsem mj. dostal v rámci předplatného MSDN, s aktualizacemi asi tak do 2 hodin po nainstalování, pak jsem je vypnul a mám to v původním stavu. Jinak mi nějak uniká, co mi klávesnice na obrazovce usnadní. Co se týče bezpečnosti je to o ničem, protože špiónský program si zjistí polohu okna s klávesnicí, pak se zahákuje na události od myši a sleduje její pohyb a kliknutí.
Naposledy upravil(a) mtajovsky dne 08 bře 2013, 00:09, celkem upraveno 1 x.
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Ked chces pisat na klavesnici s inym rozlozenim ako mas fyzicky pripojenu, tak sa to hodi. Napriklad na tu rustinu.
mtajovsky

#7 Příspěvek od mtajovsky »

Aha, no tak to jsem ještě nepotřeboval.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“