Skoro božská moc v rukou high-tech pokleslých jedinců

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Davidus
Zablokován
Zablokován

#2 Příspěvek od Davidus »

konosuke

#3 Příspěvek od konosuke »

Shlédl jsem to celé...neuvěřitelné, téměř lidské pohyby, reflexy, jakkoliv trochu makabrické. Ještě by mě zajímalo zdalipak android C-3PO z Hvězdných válek byl stroj nebo herec v plechovém pancíři, ale asi člověk jakože v roce 1977 kdy smímek vznikl tahle technika neexistovala.
Přílohy
c3po_detail.png
(221.87 KiB) Staženo 86 x
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZdenekHQ »

Zajímavá je ta reakce na článek, kdy se srovnává tento 512 (qu)bitový počítač s lidským mozkem s 512 neurony - vzhledem k tomu, že lidský mozek má neuronů nesrovnatelně více a vleze se do hlavy, zatímco qubit potřebuje celý sál a chlazení, je tady NAŠTĚSTÍ ještě spousta práce pro vývojáře.

Strašit lidi je dnes moderní, zřejmě podle pravidla, že nejúčinnější je nenaplněná hrozba. Ale to už snad znáte...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Atlan

#5 Příspěvek od Atlan »

No rozpoznavanie reci nieje trivialna vec, nebojim sa zeby zrovna slovencina bola cielom :D, a ked budezem recovat po vychodnarsky ta caly pocitac se moze vypchac. A to nehovorim ze v texte moze byt skryty obsah a to by ten komp fakt musel mysliet, a pri kvante moznosti by priel na vselico. Spite kludne. Skor nas zahuby EU
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“