Páčkový dvoupólový přepínač za 75 Kč,-

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
tomasjedno

#16 Příspěvek od tomasjedno »

To je nesmysl takhle to přepočítávat - cena domácích elektrospotřebičů se nominálně prakticky nezměnila.
kovar

#17 Příspěvek od kovar »

Pánové, napíšu jen osobní zkušenost s touto firmou v ÚO.Oprava LCD TV stála cca 2.000,-Kč.Běžná diagnostika + výměna jakéhosi IO a celkové seřízení.Za 1,5 měsíce ta TV začala hořet plamenem!(mám fotodokumentaci)Po rozebrání jsem nezjistil žádný náznak jakékoliv opravy natož výmněny zmíněného IO!Reklamace nebyla uznána a vina byla přesunuta zpět na zákazníka.Firma vydělala penízky a dál se k tomu nehlásí.Píšete že si firma může nastavit různé ceny a buď to někdo koupí nebo né.Ale o čem to je?Ti co to neznají ,jak to funguje ,tam přijdou jen jednou a potom už né. Já když něco někomu opravím tak to funguje a ti lidé jsou spokojení.Nemám žádnou režii a ani neplatím za nájem ale tyhle praktiky mě vždycky pěkně nas...!Většinou tam přijdou právě starší ročníky a na těch tyhle firmy hrozně moc vydělávají.Osobně jsem si nikdy od důchodce nic nevzal!Vím že to v normálním obchodě nejde ale mohly by se občas ty firmy(hlavně ti lidé co ty služby nabízí) zamyslet.
Lepší vrabec v hrsti nežli blechy v srsti.
Odpovědět

Zpět na „Součástky“