TV Philips 52PFL8605, neustále se zapíná a vypíná
Moderátor: Moderátoři
TV Philips 52PFL8605, neustále se zapíná a vypíná
mám 2,5 roku TV Philips 52PFL8605. Dnes se mi při sledování televize stalo, že se rozblikala červená LED, pak zmizel obraz, tři čtyři vteřiny svítilo zadní podsvícení a pak TV vypnula. Za dvě tři vteřiny se TV sama zapnula, "jela" cca dvě minuty a pak znovu zablikala červená LED, atd. dokola. Za TV jsem dal 55.000 Kč (koupil jsem si ji k 50 narozeninám), mám ji půl roku po záruce, hrozím se toho, kolik bude stát oprava.
Prosím o radu, co s TV může být a jak finančně náročná asi bude oprava. Děkuji.
Nečekám, že mi někdo řekne, kterou součástku mám vyměnit. Čekal jsem spíše radu odborníků, že bude pravděpodobně např. špatný zdroj, cena opravy cca 2.000 Kč. I tak děkuji za odpovědi.
http://ekonomika.idnes.cz/philips-se-zb ... anicni_neh
Ale pokud je tvoje TV vyrobená začátkem roku 2011, tak je asi ještě z továrny Philips.
Odpojil jsem SAT a dal tovární nastavení a připojil blueray, opět se TV začala vypínat a zapínat.
Musím ještě dodat, že jsem zkoušel připojení přes všechny HDMI.
Zítra odvezu TV do servisu Philips.
Zkus ji provizorně napájet signálem přes SCART bez použití HDMI, pokud pojede, zkus HDMI control vypnout i v Tv i v SAT či BR a pak postupně zkoušet jiné nastavení.
Ale může to být opravdu i hw závada.
Do problému s TV se vložilo zastoupení Philips pro ČR, údajně mi nabídnou kompenzaci při nákupu nové TV Philips. Jsem zvědavý, jak to dopadne.