Samsung kies

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TAKJAN

Samsung kies

#1 Příspěvek od TAKJAN »

Podařilo se někomu spojit se PC/ GT-S7710 (Samsung galaxy) ?? Už půl hodiny křoupe a nic-probíhá připojování. Při odstranit chybu připojení se PC kousne. Z obyč tlf (bez androida) se kontakty podařilo vytáhnout, teď je ale vložit do nového..Strašný, čím novější, tím horší krám..
pocitujlasku

#2 Příspěvek od pocitujlasku »

ja som to riesil exportom kontaktov do csv, nahodenie do gmailu, pripadne upravenie a v telefone len google ucet, synchro kontakty a vybavene. Plus mam zalohu kontaktov, keby mi niekto slohol telefon
No vidis, a tak si sa bal
TAKJAN

#3 Příspěvek od TAKJAN »

Nojo, ale proč to nejde normálně? Tohle je hrozná sračka, ten kies. Na starým mobilu s aplikací samsung studio to trvalo minutu. Tenhle krám se instaloval jak windousy dobu a pak ho...
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

TAKJAN- co máš za OS? Já v práci na WinXP, SP 3 dopadnul úplně stejně jako ty, ale kolegovi to na Win7 nějak jede.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
TAKJAN

#5 Příspěvek od TAKJAN »

Mám XP, na sedmách to taky nejde. Není nějaká jiná možnost/software??
pocitujlasku

#6 Příspěvek od pocitujlasku »

Lebo si v samsungu urobia fajku, ze mame sw pre pocitac. Ale ze je to velky pomaly moloch, to uz im je fuk. Dnes uz vacsina kasle na optimalizaciu, hlavne, ze nieco mame a najlepsi argument je: dnes su vykonne pocitace, tak to nejako bude fungovat
No vidis, a tak si sa bal
Eleman

#7 Příspěvek od Eleman »

Na XP zkuste nějakou starou verzi Kies. Na MobilManii je o tom docela výživná diskuze téměř k každém vlákně týkajícího se Samsungu.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
TAKJAN

#8 Příspěvek od TAKJAN »

V PC mám uloženy kontakty s koncovkou spb. Na sd kartu jdou uložit, ale tlf je neumí přečíst. Přitom tuto koncovku vytvořil ten 🤐 kies. Asi rozšlápneme ten nový galaxy, starý samsung a všechny věci s androidem. Všechny programátory pověste co nejvýš!!!
termit256

#9 Příspěvek od termit256 »

Samsung jsem nikdy nemel, ale u mobilu ktere jsem pouzival tyhle jejich programy fungovaly vzdy nejak podivne a nevyzpytatelne a tak jsem je vicemene nepouzival. Zkus MyPhoneExplorer. Daji se tak jednoduse vytahnout kontakty, sms... synchronizovat s outlookem apod.

Mel jsem jeste nejaky programek pro prenos kontaktu mezi mobily, ukazaly se fotky pripojenych telefonu mezi kterymy byly 2 sipky udavajici smer prenosu. Na kterou si kliknul, tam se kontakty prenesly. Zvladla to i moje matka :-)
Bohuzel ale uz nevim jak se to jmenovalo.
TAKJAN

#10 Příspěvek od TAKJAN »

Tak v tom galaxy krámu jsme nenašli kopíruj všechny kontakty z karty do pc. Je fakt, že ho syn má teprve 4 hodiny:-) Takže systém na kartu, tu do galaxy, do mobilu nejde. Stejně je kontaktů 750. Snad to dokáží v prodejně..
SDZ

#11 Příspěvek od SDZ »

Kies je program na nic.Chyběli mi tam některý funkce,tak jsem si musel napsat program svůj. Některý funkce umí i MobilEdit.Důležitý je mít správný ovladače. (používám W7 ,Mobil: Samsung 5610)
cabernet

#12 Příspěvek od cabernet »

termit256 píše:Samsung jsem nikdy nemel, ale u mobilu ktere jsem pouzival tyhle jejich programy fungovaly vzdy nejak podivne a nevyzpytatelne a tak jsem je vicemene nepouzival. Zkus MyPhoneExplorer. Daji se tak jednoduse vytahnout kontakty, sms... synchronizovat s outlookem apod.

Mel jsem jeste nejaky programek pro prenos kontaktu mezi mobily, ukazaly se fotky pripojenych telefonu mezi kterymy byly 2 sipky udavajici smer prenosu. Na kterou si kliknul, tam se kontakty prenesly. Zvladla to i moje matka :-)
Bohuzel ale uz nevim jak se to jmenovalo.

Skus prosim pohladat ten jednoduchy program, ktory spominas. Stiahol som si predtym aj ten MyPhoneExplorer. Chcel som sa pripojit cez USB kabel, pise V USB porte nie je ziadne zariadenie. Jedna sa o telefom Sony Ericsson X10 mini a potreboval by som nejakym sposobom vytiahnut kontakty. Vdaka.
jirkati

#13 Příspěvek od jirkati »

Moje žena na Samsunga používá pro komunikaci s PC program Samsung New PCStudio a je to i pro ni srozumitelné, protože je to v češtině. Akorát chvilku trvalo než přišla ne to, že napřed musí spustit program a teprve potom strčit kabel do PC.
TAKJAN

#14 Příspěvek od TAKJAN »

Tak se to nakonec přeneslo natřikrát přes simku. Ať žije samsung.
cabernet

#15 Příspěvek od cabernet »

Ako bolo spomenute, nie kazda verzie aplikacie funguje. (aspon mne) Mozem to potvrdit.
Naposledy som si robil na mojom telefone zalohu s verziou 2.1.0.11095_121_6 a s tou sa to podarilo. Cez SIM je to obmedzene, pokial sa jedana ako v mojom pripade o viac ako 700 kontaktov. Toto iste riesim teraz aj s tym Sony Ericsson.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“