Náhrada ST16AS15HB1 a ALTERA EP320PC-2
Moderátor: Moderátoři
Náhrada ST16AS15HB1 a ALTERA EP320PC-2
poradte náhradu za:
ST16AS15HB1
Altera EP320PC-2
SN74ALS564BN
díky
pi_k
Datasheety jsi sehnat dokázal?
Altera je jedním ze tří nejvýznamnějších výrobců programovatelných logických polí (PLD/CPLD/FPGA), pokusil bych se ho nahradit některým jiným CPLD obvodem. Kolik má nohou, v jakém pouzdře, na kterých je napájení a případně i jiné identifikované signály???
A například Altera EP320PC-1 má u firmy Hewlett Packard kódové označení: 1820-6560 12880.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Habesan píše:Záleží, na jaké úrovni s tím pracuješ. Pokud potřebuješ na hotový plošný spoj v hotovém zařízení připájet náhradní součástky, tak je to s náhradama těžký.
Datasheety jsi sehnat dokázal?
Altera je jedním ze tří nejvýznamnějších výrobců programovatelných logických polí (PLD/CPLD/FPGA), pokusil bych se ho nahradit některým jiným CPLD obvodem. Kolik má nohou, v jakém pouzdře, na kterých je napájení a případně i jiné identifikované signály???
A například Altera EP320PC-1 má u firmy Hewlett Packard kódové označení: 1820-6560 12880.
Datasheet k Altera EP320PC-2 a SN54ALS564B jsem sehnal, ale k ST16AS15HB1 nikoli ....
Je to oprava, nikoli stavba něčeho nového
- Přílohy
-
SN54ALS564B.pdf- (85.06 KiB) Staženo 127 x
Právě, že já ho nenašel...Habesan píše:Kolik má nohou, v jakém pouzdře, na kterých je napájení a případně i jiné identifikované signály???
Doufal jsem, že mě odkážeš, kde se dá stáhnout.
A jak moc je tajné, co je to za zařízení???
Je tvé soukromé, nebo je tvého zaměstnavatele?
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Zaky píše:To jako všechny ? Tomu nevěřím. Už jsem viděl pár polovodičů, co po ohřátí přestaly pracovat, většinou procesory. Ale proti jiným závadám je to úplné minimum. Každopádně pokud studené pracují, možná by šly ve vhodném programátoru vyčíst. Jsou dost staré, tak třeba ještě nemají ochranu software, datasheet Altery by to měl uvádět, číst se mi ho nechce
Programátor budu těžko schánět, ale asi jinak to nepůjde, co?