SM-855CD

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
sazex

SM-855CD

#1 Příspěvek od sazex »

Shanim predni panel k tomuhle radiu. Nekdo mi ho ukradl. zednik@ceb.cz
xexcel
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xexcel »

?? a proč by někdo kradl panel a rádio tam nechal? Nebylo to obráceně?
sazex

#3 Příspěvek od sazex »

Nebylo to obracene. Radio mi tam nechal. Ukradl pouze panel od radia a elektonicky dalkovy otevirac dveri od garaze (to se teda pomneje). Krome toho vyhazel okolo auta cedecka a roslapl manzelce slunecni brejle.

Byl to proste mamlas. Jemu to je k nicemu a ja abych to ted nekde shanel.
JenikBarchov
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JenikBarchov »

Zkus si nekde obehnout bazary mam tohle radio taky neni to zadnej zazrak myslim ze za par stovek sezenes cely radio je to desnej kram kdyz jedes nekde po horsi silnici CeDo preskakuje nema to ani antišok! Takže to ani nemuže mít velkou cenu. :roll:
zdraví tě Jenda :-)
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lukas-Peca »

Nemá někdo k tomuto krumplu někdo schéma nebo neví aspoň, co je v tom za konce? Jsou tam dva integráky v plastovém pouzdře (jako Multiwatt, ale tenčí a bez křidélka, 15 vývodů). Jejich označení se nedá jednoduše přečíst, jsou schované za hafem kondíků. Problém je v tom, že to má naprázdno na dvou kanálech ofset asi 5 V a jeden z těch koncáků topí jak vzteklý. Předpokládám, že je tam studeňák, ale stejně by mě to schéma zajímalo. Kámoš si toto rádio koupil, dostal k němu i garáž s barákem :) . Má to rádio v kuchyni a dostal jsem od něj funkční Bohému 541A, tak se mu chci nějak odvděčit.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“