Pripojeni sluchatek k televizi bez vystupu na sluchatek
Moderátor: Moderátoři
Pripojeni sluchatek k televizi bez vystupu na sluchatek
koupíš si redukci Scart -> cinch, do ní zapojíš propojku cinch -> 3,5mm zdířku a do ní si zapojíš tvůj 3,5 mm jack od BT vysílače.
A uslyšíš jestli to bude ono . . .
cena dohromady cca 70,- Kč
. . . jen do toho nejspíš nepůjdou strčit obyč. sluchátka,
to by tam musel být ještě nějaký zesilovač s regulací hlasitosti.
výstup ve scartu má celkem vysokou impedanci a nízkou úroveň, vzhledem k dynamickým sluchátkům . . .
Dále pak tahle, tahle a tahle opět s vestavěnou WiFi a DVB-T2 a DVB-S2 a našlo by se jich i více.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
já tady mám IR vysílač SONY a ten takto funguje a používám ho.
Ten má vstupní impedanci víc jak 10K.
Je to zařízení staré, získané z SD ale je funkční a jeho dosah, když jsou otevřené dveře, je i v druhé místnosti . . .
- Přílohy
-
20140802_124639 vstupy.jpg- (68.41 KiB) Staženo 89 x
-
20140802_124547.jpg- (182.35 KiB) Staženo 107 x
Sikovna mala vec.
Eleman: kouknu na to.
ok1hga píše:každá televize má SCART konektor, kde jsou i výstupy audio . . .
koupíš si redukci Scart -> cinch, do ní zapojíš propojku cinch -> 3,5mm zdířku a do ní si zapojíš tvůj 3,5 mm jack od BT vysílače.
A uslyšíš jestli to bude ono . . .
cena dohromady cca 70,- Kč
. . . jen do toho nejspíš nepůjdou strčit obyč. sluchátka,
to by tam musel být ještě nějaký zesilovač s regulací hlasitosti.
výstup ve scartu má celkem vysokou impedanci a nízkou úroveň, vzhledem k dynamickým sluchátkům . . .
Jenže ten SCART je mnohdy u těch korejců jen IN. Jako výstup lze použít jen optiku. Nechápu co tím výrobci LG a SAMSUNG sledují
Menu jsem prosel a rad bych se mylil, ale volba aby jelo repro zaroven se sluchatky jsem nenasel. A to jsem cetl i manual !