Acer one win7 nejde wifi

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pavelh

Acer one win7 nejde wifi

#1 Příspěvek od pavelh »

Acer one AOD255 po instalaci win7 nejde wifi je zapnutá ovladače staženy od aceru,vidím sítě a píše nelze se připojit.Hledal jsem na netu,nikde žádná rozumná rada není.Muj notes HP normálně jede takže sít bude ok.Abych ověřil chybu HW aceru instal vista a pak win8,na těch to běhá normálně jak má. Tak už nevím proč to nejde pod win7.Je tu někdo ,kdo pomuže a rozumí problému? Děkuji. 8O
mtajovsky

#2 Příspěvek od mtajovsky »

Podobnou chybu jsem měl před týdnem na apartmánu v Telči, ale pro změnu na Vistách. Na náměstí mi to na veřejnou síť města jelo, v penzionu ne. Přitom wireless síť připojena, ale žádné spojení na Internet. Chybělo nastavení default gateway, což měl zajistit DHCP. Asi si můj noťas nějak nerozuměl s DHCP v penzionu. Pokud to jde, zkuste vypnout DHCP a dočasně ručně nastavit na pevno IP adresu podle lokální sítě, default gateway a adresu DNS. To vše by měl vědět správce sítě. Jestli se to rozjde, je chyba v domluvě DHCP.
pavelh

#4 Příspěvek od pavelh »

ne ne modul jsem měnil tam to není když jede pod win8
pavelh

#6 Příspěvek od pavelh »

i to jsem zkoušel vypnout DHCP
pavelh

#7 Příspěvek od pavelh »

ano vím kdy jsem ho měnil a zase vrátil a jede pod win8 nerozumím.
pavelh

#9 Příspěvek od pavelh »

Ahoj kondíku ,tak jsem po dovče a odpovídám na tvuj dotaz ano zkoušel jsem několik modulů wifi a chyba pořád stejná sítě jsou vidět,ale nelze se připojit. Netuším,kde je chyba a tak jsem mu tam nacpal win8 a je klid i když mě moc zajímá co a proč se tam děje? :roll: :roll:
Standa99

#10 Příspěvek od Standa99 »

Z logiky věci je blbost, aby to ve Win8 jelo a ve Win7 ne, i když jsme se vůbec nedozvěděli jaké chipsety ony moduly obsahovaly. Všechno bude o ovladačích.
Někdy to může být záhada, sám mám na NB bluetooth, kde mi funguje ovladač z 08/2013 a 01/2014 + 05/2014 už ne. Samozřejmě, že ty novější ovladače pracují správně, ale ze dvou myší se nepřipojí ani jedna.
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“