Meteo stanica AURIOL

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
procesor

Meteo stanica AURIOL

#1 Příspěvek od procesor »

...kúpil som ju v Lídli.
Vo vonkajšej (vnější) jednotke batérie vydržia cca 10...15 dní. Zdá sa mi to krátko. V návode nie je zmienka o výdrži.
Má niekto lepšiu skúsenosť s touto meteostanicou?
Přílohy
AURIOL.JPG
(91.81 KiB) Staženo 128 x
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#2 Příspěvek od PeteBurns »

Ja mam tiez podobnu meteostanicu z Lidlu, baterky tam drzia asi dva roky, ako vonku, tak vovnutri, takze nieco musi byt na tejto zle...ale chcelo by to pocut inych majitelov, ako je to s touto tvojou presne, ci je to zly kus, alebo vyrobna chyba...
Standa99

#3 Příspěvek od Standa99 »

Mám podobnou (Hyundai + 3 extérní čidla), strkám tam levné šunty a výdrž je cca rok až rok a půl.
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
Honza_dy

#4 Příspěvek od Honza_dy »

Něco bude špatně, mám taky stanici z lídla a výdrž baterií se pohybuje kolem 1,5-2 roky v senzorech a asi půl roku ve vnitřní jednotce.
procesor

#5 Příspěvek od procesor »

Hm,...pozriem na vysielač, či nie ja zapnutý v kuse. Oproti vysielaniu "relácia" raz za 300..400sekúnd by to mohlo tak katovať batérie. Indikačná led ale bliká asi ako by mala.
mojza

#6 Příspěvek od mojza »

Ahoj,, mám rovněž Auriol Z31055 A-RXz Lidlu a ve vnější jednotce drží baterie už druhý rok. Chyba bude asi v čidlu. Za první stanici (po půl roce vadnou) mi ale v Lidlu, protože neměli stejný typ, vrátili bez problémů peníze a koupil jsem si dokonce levnější a šlape k spokojenosti. Záleží na jakou trefíš. Ivan
kevin_mitnick

#7 Příspěvek od kevin_mitnick »

Mam stejnou a potvrzuji, baterky jsem jeste nemenil.

Doporucuju reklamaci...

Mimochodem, tohle mi udelala stara meteostanicka, kdyz cidlo navzdory umisteni vytopila jedna poradna boure a doslo k nejakym svodum na desce, nasledkem ceho to vysilalo v kuse.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“