Servisne manualy - notebooky

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
DeniS

Servisne manualy - notebooky

#1 Příspěvek od DeniS »

Caute,
davnejsie som tu videl temu, kde niekto daval odkaz na stiahnutie velkeho mnozstva servisnych manualov pre notebooky. Ale nemozem ju najst. Mozte mi niekdo pomoct?
dakujem.
ok1hga

#2 Příspěvek od ok1hga »

Soemtron

#3 Příspěvek od Soemtron »

SCHEMATA LAPTOPU - 2 GB
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... c&start=15
Někomu to ale hlásilo virus při stahování a pustilo do PC, viz diskuse na fóru, někdo problém se zipem.
:!: Sháním SM ELKA 21A, 6521, OKU101...
Koupím obrazovku Toshiba LR30477
DeniS

#4 Příspěvek od DeniS »

presne toto som hladal, dakujem vam. Stiahol som si to cele do PC cez google drive aplikaciu a potom oskenoval esetom a vymazal ten infikovany subor. Akurat pozeram ze zlozka ACER chyba a nevidim nikde moznost stiahnut iba zlozku ACER vzdy mi to zacne stahovat vsetko. Asi ju postahujem po jednom subore.
PotPalo

#5 Příspěvek od PotPalo »

On bol infikovaný iba jeden? Mne pri pokuse stiahnuť to celé Google drive hlásil 43 vírusov a to bol v zipovaní iba na 10%. A neboli v Acer ale tak rôzne.
Z toho Acer napríklad súbor 4741Z,4741ZG,5741,5741G,5741Z,5741ZG.pdf ukáže, ale pri pokuse stiahnuť napíše že je zavírený.

edit: aha, vlastne DeniS to sťahoval z uložto, tam je asi len jeden zavírený. Z google drive je to už horšie, asi to niekto pokakal.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
KUBO

#6 Příspěvek od KUBO »

PotPalo píše:asi to niekto pokakal.

Neviem, či to bolo myslené premňa, ale ja som to nevytváral, narazil som na to náhodne. Mne pri oprave stačí prezerať pdf na googli, nemám potrebu zaplňovať disk sťahovaním všetkých možných schém.
prosím moderátorov o presunutie tohto vlákna tu:

http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... 4&start=45
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
DeniS

#7 Příspěvek od DeniS »

nestahoval som to z uloz.to ale z google disku cez ich program. Acer zlozku vobec nestiahlo neviem preco, ale virus bol len jeden v zlozke IBM-LENOVO - CASTW_IBM_T41.RAR. Mam eset smart security najnovsiu verziu a samozrejme aktualizovanu.
PotPalo

#8 Příspěvek od PotPalo »

Ono je to v google disk ako share, takže to môžu upravovať viacerí. Ak má jeden v PC vírus, môže to celé zavíriť. Nemyslel som nikoho osobne. Alebo autor vynašiel novú ochranu aby mu to nesťahovali ostatní - pridal si tam niečo, čo pripomína vírus a google to ostatným nedovolí stiahnuť. Aké geniálne.

Pozri koľko súborov je v jednej zložke a porovnaj s počtom na google disk. Mohlo to niektoré "zavírené" súbory automaticky vynechať.

Ja osobne preferujem stiahnuť všetko kým sa dá a napáliť na DVD. Jeden nikdy nevie či to tu bude aj zajtra.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“