Router ZyXEL P660HW T3v2
Moderátor: Moderátoři
Router ZyXEL P660HW T3v2
Připoj do routru jeden kabel, druhý konec do PC(notebook) a přihlas se do něj.
Podívej se co se děje. Máš tam log.
- Artaban001
Já ho tu provozuju taky. Občas po zapnutí dlouho trvá, než přidělí IP adresy a než se rozjede DNS. Já si z něj tahám přes LAN signál a jiným ZYXELem si dělám wi-fi svoji (režim most - na co dva routery za sebou). A taky to po dálkovým restartu kolikrát dlouho trvá.
Takže bych zkusil prvně dát routeru šanci - počkat.
pak bych zkusil reset do továrního nastavení (po něm jsem nastavoval jen wi-finu. Můj modem byl původně určen na skládku). Update FW jsem taky uspěšně provedl. Ne, že by to bylo potřeba, ale když byla možnost, tak jsem ji využil).
Přesně si to nepamatuju, ale ten Zyxel si umí sám nějak stáhnout nastavení DSL linky.. Takže nemusíš mít obavu. Bublinky (O2) poskytují podporu (návody a rady).
Ps: Stane se něco tomu modemu, když na kabel z LAN z něj za provozu budu lisovat RJ konektor?
Ta konfigurace je ještě složitější. Zyxel, vývod do WIFI Evolve. Druhý vývod do WIFI Tenta a z něj do další WIFI D-link. Třetí do NT, občas. Kámošovi co tomu dost rozumí to dalo trochu zabrat...
2. když to nepomůže, tak na to natlač nový FW
3. když to nepomůže vyhod jej a kup jinný
Měl jsem těch modemů v provozu asi 30, poslední dobou cca po 6letech začínají odcházet jeden za druhým, ne že by shořely, ale objevují se u nich čím dál tím častěji takové to různé divné a záhadné poruchy. Co tyto modemy nikdy pořádně neuměly je wifi pro víc zařízení naž kolem 4ks, pak začne padat wifi, která zároven zhodí i připojení netu nadrátovaným počítačům na LAN.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA