Úplně hluchej nejsem a některé filmy mají tu hlasitos ok.
Hlasitost ve sluchátkách
Moderátor: Moderátoři
Hlasitost ve sluchátkách
Úplně hluchej nejsem a některé filmy mají tu hlasitos ok.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Ale už je to fakt dlouho. A ani si nepamatuji, jestli jsem to používal a s jakým efektem...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Hledej "kompresor dynamiky", případně "signálový limitér pro SSB" - právě u SSB modulace se musí hlídat úroveň signálu z mikrofonu, aby se předešlo prasečinám způsobeným přemodulováním.
Obecně potřebuješ mezilehlej předzesilovač, kterej slabý signály zesiluje víc než silnější - a ty nejsilnější může i zeslabovat.
A kutilmile - nelituju tě
Mám starší B550. Tam je volba "Automatická hlasitost" dostupná pro všechny režimy, dokud v položce "Volba reproduktoru" nezvolím externí, při připojených sluchátkách je dostupná vždy. Že by to u Samsungu bylo v nových verzích horší?vladimir píše:Samsung UE40EH5300 cca 2 roky zvuk je optikou do převodníku a potom domácí kino, další nastavení nepustí, na sluchátka můžu stavět jen hlasitost
takže jsem za pitomce - budu muset přehodnotit svůj přístup a bejt ostražitější, jinak si na to, že mě maj ostatní za blbce budu muset zvyknout
v sobotu jsem například podával osolený čaj, protože to nebylo popvé napadlo mě provést kontrolu obsahu zásobníku s nápisem cukr a světe div se
- cukr byl směs soli a cukru, se solí to bylo stejně tak,
mladej totiž přived čtyřletýho všetečku, pro kterýho jak jsme později zjistili byla náramná zábava přesejpat materiál z jednoho do druhýho asi v zimě schází pískoviště
PS:ovladač si budu raději taky hlídat !