Autorádio WV Touareg, r.v. 2005

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal22

Autorádio WV Touareg, r.v. 2005

#1 Příspěvek od Michal22 »

Kamarád si koupil tohle vozidlo (3.0, V6, TDi), má tam (asi) originál rádio (2x modul), nic moc o něm neví. Ale v menu je nabídka Phone, po odkliknutí se zobrazí No incoming call.
Předpokládám tedy dobře že to má BT? Zkoušel jsem svým telefonem proskenovat BT zařízení, nic mě to nenašlo.
Možná by se v první řadě hodil návod k použití. Ale vůbec nevím jak se tyhle rádia označují- na čelním panelu jsme nic nenašli.
Nevíte někdo?
Díky
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Kvicala_r

#2 Příspěvek od Kvicala_r »

Asi bych se díval po manuálu přímo k té káře - nebo nějaká její doplňková brožura
Přesněji hledej sešit 3.3
Michal22

#3 Příspěvek od Michal22 »

Kvicala-r: díky, prostuduji. Ale co jsem se jen narychlo mrknul, tak to asi podporuje jen připojení přes kabel.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
sis2

#4 Příspěvek od sis2 »

Já měl v Passatovi (2005) taky v nabídce Phone - a pod schránkou od spolujezdce byl schovaný kabel s držákem na Nokii 6210. Po vložení šel telefon hlasitě přes vestavěné audio, bylo možné nastavit hlasitost poslechu a částečné ztlumení poslechu rádia/CD/navi při příchozím hovoru.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“