Kazetak Sony TC U2
Moderátor: Moderátoři
No zvuk je lepsi
Vyska hlavy je rovnaka, no stale moc vycnieva do pasky, este je treba ju nejakym sposobom posunut smerom od pasky, ale ako
Este otazocka, ked pustim originalku pasku tak max. vychylka VU ide po hodnotu 7. No ked daco nahram tak ide az po 0/+3, ale to zavisi od nastavenia potaka REC-Level, pri nahravani mam tymto potakom dosiahnut max. vychylku na 0 ???
Na DPS je kopec trimrov, sila vystupneho signalu R a L, nastavenie vychylky VU, nastavenie intenzity REC signalu R a L signalu a este nastavenie biasu. Krutil som snad so vsetkymi. Trimre na nastavenie sily out signalu som dal napolovicu, VU som R kanal trocha pridal a taktiez som pridal aj L kanal na signal REC. Bias je zhruba v strede. Takto tie VU kmitaju zhruba stejne. Uz to zrejme necham tak, lebo sa s tym ser... od rana, zvuk prehravania aj nahratia je celkom pocuvatelny
- Přílohy
-
Nec.jpg- (70.01 KiB) Staženo 47 x
Dalsi problem je ten, ze to co nahram na pasku hra o dost tuksie, nez to co som nahraval z tunera. Potakom na prednom panely kazetaku som nastavil stejne vychyly VU metrov, max. kmitotec na 100 percent.
Hmmm ma to byt takto alebo je daco este zle ?
trimrem nastavíš pracovní bod, potenciometrem výst. úroveň signálu
- Přílohy
-
1k.png- (41.62 KiB) Staženo 74 x