Jak zjistit v jakých zásuvkách je stejná fáze ?
Moderátor: Moderátoři
Hodiny mohou být jen jedny, ale rozvaděčů s jističi několik po domě. Nemusí to být jištěno z jednoho místa.
A třeba mu majitel nedovolí jen tak shazovat jističe, i takoví někteří majitelé jsou
Prostě jedna LANka je v třeba obýváku, druhou chce mít v patře v ložnici. Natáhnu prodlužku a je to během chvilky. LZE - NELZE nehodící se šktněte
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Otci jsem dal síťový filtr 3x 25A, aby tu jeho domovní síť odrušil a stejně ten přenos po jedné fázi vzdal...
Co to bylo za typ filtru? Tyhle filtry často kromě toho, že nepropouští harmoniku zvenčí, taky spolehlivě zabijou rušení vevnitř, tedy i LAN signál. Já nemám sice zkušenost přímo s LAN ale řízením přímotopů digitálním signálem namodulovaným na síti. Nevhodnej filtr a nejde to po CYKY 3Cx2,5 ani na vzdálenost 5 metrů. Se správným filtrem to chodí přes 60 metrů.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale on tam má nějakej problém už od doby, co ten dům postavil, protože fíčko musí mít podepřený klackem, jinak pořád padá. A co já můžu otci inženýrovi jako syn radit...
Kdyžtak něco vánočního, třeba že vyšší bere, nebo že pan bratr jest také inženýrem.
"Chroust se tuhle divil, jak můžeš mít ve šňůře nastrkaný sirky, když jsi elektrikář."
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Celeron píše:Nevhodnej filtr a nejde to po CYKY 3Cx2,5 ani na vzdálenost 5 metrů. Se správným filtrem to chodí přes 60 metrů.
Já jsem samozřejmě předpokládal, že si ho upraví. Ale dostal to na stříbrném podnose včetně správně dimenzovaných kontaktů, vodičů atd.
Inu, nezdařilo se...